22 december 2012

Tomaat gevuld met ei

Hoewel veel mensen een echt traditioneel kerstdiner maken, worden er ook steeds meer nieuwe vormen gevonden om samen te eten. Tapas bijvoorbeeld of een buffet met verschillende gerechten. Hoe je het dit jaar ook gaat doen, dit gerechtje kan eigenlijk altijd. Of het nu als amuse bij het kerstdiner of als tapas is, het past overal bij.
Voor een grotere hoeveelheid tomaatjes is het recept eenvoudig te verdubbelen...


Ingrediënten:
3 kleine rijpe trostomaten
1 klein ei
1 tl room
versgemalen peper
snufje paprikapoeder
2 of 3 dunne plakjes kaas

Bereidingswijze:
Snijd de kapjes van de tomaten en hol ze voorzichtig uit. Laat de tomaten op keukenpapier uitlekken of droog ze vanbinnen voorzichtig. Bestrooi de tomaten van binnen met versgemalen peper. Zet de tomaten in een ovenvaste schaal die je wat ingevet hebt.

Meng in een kommetje het ei met de room en de paprikapoeder. Schenk het mengsel voorzichtig in de tomaten. Dek iedere tomaat af met een plakje kaas. Plaats de schaal in een voorverwarmde oven van 180 graden Celcius en verwarm gedurende ongeveer 15 minuten of totdat het eimengsel gestold is.

2 opmerkingen:

  1. I needеd a differеnt brand name befοr Green Smoκe and I сοuld hardly get аway from
    real cigs~uгge toо great. I haνe beеn smoking сigarettes for over 20yrs today
    аnd thankѕ to Eco-friendly Smoke We and my better half hаve not hаd the desire revisit regular cigs.
    Product iѕ user friendly, affordable
    аnd feels аnd tastes just like а real cig.


    mу weblоg; phphtmllib.newsblob.Com

    BeantwoordenVerwijderen