16 maart 2013

Gevulde rosbiefrolletjes

Toen ik dit recept op smulweb zag staan, wist ik het direct: Dat lijkt me lekker! En inderdaad, het was heerlijk!
Natuurlijk is het het lekkerste om net als ik, zelf de rosbief te braden, maar kant en klaar kopen kan natuurlijk ook!
Lekker bij de Paasbrunch!

Ingrediƫnten:
2 eieren
10 gram verse basilicumblaadjes
2 el  mayonaise
versgemalen peper
zout
8 plakken gebraden rosbief

Bereiding:
Kook de eieren tot ze hard zijn en laat ze afkoelen. Pel ze en hak ze fijn. Snijd ook de basilicumblaadjes fijn. Roer ze samen met de eieren en mayonaise door elkaar en breng op smaak met peper. Doe een schep op een plak rosbief en rol netjes op. Wanneer je de plakjes rosbief halveert kun je er ook een soort 'hartige bonbons' van maken, die je op een amuse-lepel kunt serveren.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen