15 juni 2013

Gevulde eieren met gerookte makreel

Opnieuw een recept voor een heerlijk gevuld eitje. Recepten voor eieren met zalm en tonijn zie je wel vaker, maar ik wilde wat anders. Het werd gerookte makreel...


Ingrediënten voor 8 hapjes:
4 eieren maat M
50 gram gerookte makreel
30 gram mayonaise
30 gram creme fraiche
¼ tl gedroogde dille of een takjes verse dille

Bereiding:
Kook de eieren in 9 minuten hard en laat ze afkoelen.
Pel ze en snijd ze in de lengte door. Verwijder voorzichtig het eigeel.
Prak het eigeel samen met de makreel, dille, creme fraiche en frietsaus goed door, zodat er geen grote stukjes makreel meer inzitten.
Spuit het mengsel in de 8 halve eieren. Bestrooi de eieren met een klein beetje dille.

1 opmerking:

  1. Martine, weer een heerlijk recept. Bij de gedachten al loopt het water me in de mond. Ja vis moet zwemmen, lol. Groetjes, Keto Lose

    BeantwoordenVerwijderen