10 juli 2013

Gevulde eieren met mascarpone

De derde 'gevulde-eieren variant' die ik jullie beloofde is die met mascarpone. De smaak is behoorlijk afwijkend van het traditionele gevulde ei, hoewel het er niet heel anders uitziet. Snel gemaakt en heerlijk romig van smaak.
De cayennepeper zorgt voor pit, bepaal zelf of je eventueel iets meer (of minder!) wilt gebruiken.

Ingrediënten:
4 eieren maat M
⅛ tl cayennepeper
100 gram mascarpone
2 el verse bieslook gesnipperd

Bereiding:
Kook de eieren zolang dat de dooiers volledig gestold zijn. Laat ze afkoelen.
Pel de eieren en halveer ze in de lengte. Meng de dooiers met de mascarpone, cayennepeper en verse bieslook.
Spuit het mengsel in de halve eieren en serveer met wat extra bieslook.

Tip: Serveer verschillende soorten eieren tegelijk!

1 opmerking:

  1. Weer één van de beste eitjes die ik ooit heb geproefd. Toppie hoor. Groets, KetoLose

    BeantwoordenVerwijderen