31 juli 2015

Portobello met humus en feta

Vorig maand plaatst ik in de rubriek 'Goud van oud' een recept voor humus.
Met humus kun je veel meer dingen doen dan het op brood smeren :D Je kunt er bijvoorbeeld een portobello mee vullen!

Ingrediƫnten voor 2 personen:
2 portobello's
4 el humus
50 gram feta
peper/zout
verse peterselie voor de garnering


Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Maak de portobello's schoon en bestrooi ze met peper en zout. Schep nu in allebei twee eetlepels humus. Verdeel dit over de opening van de portobello's. Verkruimel nu de feta over de humus. Zet de portobello's in een ovenschaal en giet hierin een klein bodempje kokend water. Dit voorkomt dat ze teveel uitdrogen. Bak de portobello's 20 minuten. Garneer ze voor het serveren met een klein beetje verse peterselie.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen