19 oktober 2016

Omeletwraps met hüttenkäse en groentensalsa

Omdat het eigenlijk geen echte wrap is, heb ik deze creatie maar een omeletwrap genoemd. Het is namelijk wél een heerlijk rolletje!


Ingrediënten voor 4 wraps:


4 eieren
4 el water
200 gram hüttenkäse
halve avocado
1 tomaat
75 gram komkommer
25 gram kappertjes
1 hand verse basilicumblaadjes
olijfolie
peper en zout

Bereiding:

Klop in een klein kommetje 1 ei los met 1 el water en peper en zout. Verwarm in een koekenpan wat olie en bak het eimengsel in ongeveer 4 minuten totdat hij gaar is.
Schuif de wrap nu op een bord en bak de volgende wrap. Bak op deze manier vier wraps en laat ze wat afkoelen.

Snijd ondertussen kleine blokjes van de komkommer (zonder de zaadjes) en de avocado. Verdeel de tomaat in kwarten en schep het vocht met de zaadjes eruit. Maak van het vruchtvlees ook blokjes.
Meng nu de tomaat, avocado, komkommer en kappertjes in een schaaltje. Snijd de basilicum fijn en meng dit erdoor, samen met wat peper en zout.

Verdeel over iedere wrap 50 gram hüttekäse en een kwart van de salsa. Rol de wrap voorzichtig op en serveer direct.

2 opmerkingen: