Ingrediënten:
1 komkommer2 el balsamicoazijn
versgemalen peper
snuf zout
1 el olijfolie
Bereiding:
Schil de komkommer en snijd hem in de lengte 2x door, zodat je lange repen hebt. Verwijder de zaadlijsten en snijd vervolgens korte stukken van ongeveer 5 cm lang.Verwarm een koekenpan de olie en bak de stukken aan allebei de kanten ongeveer 2 minuten, zodat de komkommer droog is en goed warm. Schenk de azijn er overheen en schep even nog om. Maal er een beetje verse peper overheen en naar wens een klein snufje zout.
Serveer direct!
Hoi Martine,
BeantwoordenVerwijderenWorden de komkommers zacht naar het bakken?
Heb ze verwarmd nog nooit gegeten, dus ben benieuwd.
Groetjes, Wilma
Complimenten voor je recepten, en je blog in het algemeen, je maakt er veel werk van!
Dank je wel Wilma!
VerwijderenJa, de komkommer wordt zeker wat zachter. Maar je moet het dus niet te lang bakken, want té zacht moeten ze niet worden. Dat is niet lekker, dan wordt het snotterig...