tag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post1621905144284167700..comments2024-01-12T07:39:15.892+01:00Comments on De keuken van Martine: Gebraden varkensfricandeauUnknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-32176162503666314322014-09-12T19:41:37.374+02:002014-09-12T19:41:37.374+02:00Hoi Miriam,
In de oven vlees bereiden op lage temp...Hoi Miriam,<br />In de oven vlees bereiden op lage temperatuur is erg lastig als je geen kernthermometer hebt. In dat geval zou ik het liever braden in de pan (ongeveer 40 minuten), of na aanbraden 30 minuten op 175 graden in de oven. Tussentijds aan het vlees voelen of het niet te droog wordt...<br />Grote stukken vlees braden vraagt wat oefening :DMartine van den Brinkhttps://www.blogger.com/profile/06395502297169660108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-20201540785584263382014-09-12T13:27:18.537+02:002014-09-12T13:27:18.537+02:00Hoi Martine,
Hoe lang moet de fricandeau in de ov...Hoi Martine,<br /><br />Hoe lang moet de fricandeau in de oven? Ik kan dat niet terugvinden in je recept. :-)<br /><br />Groetjes,<br /><br />MiriamAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/03644472056571705906noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-88224400666380136632014-03-13T16:21:51.497+01:002014-03-13T16:21:51.497+01:00Ja, deze is bij mij ook favoriet. En de plakken ku...Ja, deze is bij mij ook favoriet. En de plakken kun je zo lekker dik snijden ;-) <br />Ik maak van nóg dikkere plakken ook blokjes voor in salade, een goed alternatief voor (zoute) ham.<br />Je vindt een vergelijkbaar recept voor rosbief op mijn blog: http://dekeukenvanmartine.blogspot.nl/2012/06/gebraden-rosbief-in-de-oven.htmlMartine van den Brinkhttps://www.blogger.com/profile/06395502297169660108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-41894577698075325832014-03-13T12:51:43.411+01:002014-03-13T12:51:43.411+01:00Hallo Martine,
Een leuke blog heb je! Ik zag de ...Hallo Martine, <br /><br />Een leuke blog heb je! Ik zag de gebraden varkensfricandeau staan bij populaire berichten. Wat een goed idee voor vleeswaren. We eten (bijna) e-nummer vrij/ suikervrij, voor vleeswaren blijft er dan weinig over. Ik maak zelf gebraden gehakt en gebraden kiprollade op brood. We eten nog wel eens ham, maar daar zitten toch wat e-nummers in waar ik niet zo blij van word. Dan vind ik dit een goede vervanger! Binnenkort maar een keer naar de slager voor een stuk fricandeau.<br /><br />Groetjes Anitapotjesenpannenhttps://www.blogger.com/profile/10744642065700030892noreply@blogger.com