tag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post2313407361726709326..comments2024-01-12T07:39:15.892+01:00Comments on De keuken van Martine: Vegetarische MoussakaUnknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-81559697040455991452013-12-22T15:34:51.645+01:002013-12-22T15:34:51.645+01:00Ik vries alles in :-) Wanneer je het per portie in...Ik vries alles in :-) Wanneer je het per portie invriest als het afgekoeld is, kun je het vanuit de vriezer in een hete oven opwarmen.<br />Ik schat ongeveer 25 minuten op 200 graden. Het proberen waard zou ik zeggen!Martine van den Brinkhttps://www.blogger.com/profile/06395502297169660108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-40305599517803001022013-12-22T15:17:24.854+01:002013-12-22T15:17:24.854+01:00Erg lekker deze! Met de hoeveelheden die ik in mij...Erg lekker deze! Met de hoeveelheden die ik in mijn supermarkt kon kopen (niet minder dan 350g gehakt en een erg grote aubergine) kon ik er misschien wel vier keer van eten. (Wat ik overigens niet heb gedaan, dus ik moest een deel weggooien.)<br /><br />Heb je weleens geprobeerd dit in te vriezen? Blijft het dan lekker?Robert-Jon Eckhardthttps://www.blogger.com/profile/11092472270167319033noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-92138662898890361892012-05-31T17:27:16.755+02:002012-05-31T17:27:16.755+02:00Beste anoniem:
Er zijn diverse (huis)merken blikke...Beste anoniem:<br />Er zijn diverse (huis)merken blikken met tomatenblokjes in de handel waar geen zout aan toegevoegd is. Het zout wat er in zit, zit dus al in de tomaten zelf. Dat zout voeg je ook toe als je voor verse tomaten zou kiezen!<br />Goed kijken dus welk blik je koopt.Martine van den Brinkhttps://www.blogger.com/profile/06395502297169660108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-68384442000936548332012-05-31T12:15:04.297+02:002012-05-31T12:15:04.297+02:00Ik wil opmerken dat in tomatenblokjes helaas ook z...Ik wil opmerken dat in tomatenblokjes helaas ook zout zitAnonymousnoreply@blogger.com