tag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post5555977464223593501..comments2024-01-12T07:39:15.892+01:00Comments on De keuken van Martine: Het witte goud van oud: Klassieke asperges (à la Flamande)Unknownnoreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-84671867466597120262018-05-13T10:34:50.551+02:002018-05-13T10:34:50.551+02:00Dan was je in de buurt Sietske! Zó jammer dat we h...Dan was je in de buurt Sietske! Zó jammer dat we hier in de buurt geen aspergeboeren hebben...<br />Martine van den Brinkhttps://www.blogger.com/profile/06395502297169660108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-18942148916930506952018-05-11T19:28:21.770+02:002018-05-11T19:28:21.770+02:00Heerlijk recept Martine. Vandaag gesmuld daarvan. ...Heerlijk recept Martine. Vandaag gesmuld daarvan. Asperges meegenomen uit Nunspeet van de markt. Sietske AEAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-62932596662074700652016-06-14T18:11:48.072+02:002016-06-14T18:11:48.072+02:00Bedankt voor je reactie Marian! Met het kwetsbare ...Bedankt voor je reactie Marian! Met het kwetsbare rookvlees is dat inderdaad niet verstandig, niet alle vleeswaren lenen zich ervoor om verwarmd te worden.<br />Wanneer je ze een half uur voor het eten uit de koelkast legt zijn de plakken in elk geval niet meer heel koud!Martine van den Brinkhttps://www.blogger.com/profile/06395502297169660108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-14084112266272804162016-06-14T11:51:57.452+02:002016-06-14T11:51:57.452+02:00Het is inderdaad nog heerlijk aspergeseizoen en ik...Het is inderdaad nog heerlijk aspergeseizoen en ik heb zondag weer asperges gegeten. Daarbij verving ik de ham voor runderrookvlees om even te laten mee warmen in het water. En dat was jammer. Bij het opwarmen verloor het vlees al zijn zoutige smaak. Dat doe ik de volgende keer niet weer.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10176651429820154122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-52573183928491923802012-06-01T15:29:04.829+02:002012-06-01T15:29:04.829+02:00Bedankt voor je lieve reactie Ger! Toen ik nog in ...Bedankt voor je lieve reactie Ger! Toen ik nog in Brabant woonde haalde ik ze inderdaad ook vers bij de teler; onovertroffen. Hier in de buurt van Harderwijk ben ik aangewezen op de groenteboer, maar die heeft hele goede gelukkig! Ik vind het schillen wel een ontspannend karweitje, en je kunt er heerlijke soep van maken, dus dat is ook wel een voordeel.<br />Jij ook fijn weekend!Martine van den Brinkhttps://www.blogger.com/profile/06395502297169660108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-61879925926580146072012-06-01T14:24:37.131+02:002012-06-01T14:24:37.131+02:00Heerlijk is en blijft dit klassieke recept om aspe...Heerlijk is en blijft dit klassieke recept om asperges te bereiden....<br /><br />Hier in het Brabantseland zijn genoeg adresjes om het witte goud vers gestoken uit de bedden te kopen bij de telers,en weet je wat ik nou zo handig vind.....je kan ze ook nog laten schillen,<br />niet dat ik een luie huisvrouw ben;-).....maar wij kijken niet op 'n kilotje en dan is het oh zo makkelijk om niet die dunschiller te hoeven hanteren.<br /><br />Fijn weekeind en lieve groeten,<br />GerGerhttps://www.blogger.com/profile/12479835696683507454noreply@blogger.com