tag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post6457496423597394088..comments2024-01-12T07:39:15.892+01:00Comments on De keuken van Martine: Koolhydraatarme (en glutenvrije) amandel-kokos-boterkoekUnknownnoreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-57281097576887216382022-06-11T14:36:14.600+02:002022-06-11T14:36:14.600+02:00heb je de kokosrasp geweekt?heb je de kokosrasp geweekt?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-58804897641579129082019-07-16T15:51:47.899+02:002019-07-16T15:51:47.899+02:00Het resultaat zal dan wel wat droger zijn, omdat d...Het resultaat zal dan wel wat droger zijn, omdat de 'kristalsuiker' ook vocht vasthoudt. Ik denk dat 20-25 druppels zoet genoeg is.Martine van den Brinkhttps://www.blogger.com/profile/06395502297169660108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-24310492882133600052019-07-16T15:51:08.916+02:002019-07-16T15:51:08.916+02:00Leuk!Leuk!Martine van den Brinkhttps://www.blogger.com/profile/06395502297169660108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-52715090013738078782019-07-15T12:47:58.768+02:002019-07-15T12:47:58.768+02:00Hi Martine,
Als ik het zoet wil vervangen door ste...Hi Martine,<br />Als ik het zoet wil vervangen door steviadruppels, hoeveel heb ik daar dan ongeveer van nodig?<br />Ingridnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-8174611095539746242019-07-15T12:19:03.606+02:002019-07-15T12:19:03.606+02:00Vandaag weer deze heerlijke boterkoek gebakken maa...Vandaag weer deze heerlijke boterkoek gebakken maar nu voor als kleine stukjes tussen door bij de koffie <br />Hij is weer lekker ook zonder zoetstof of suiker <br />Mvg v GonnyAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-19281070343739315782019-07-15T12:18:34.468+02:002019-07-15T12:18:34.468+02:00Vandaag weer deze heerlijke boterkoek gebakken maa...Vandaag weer deze heerlijke boterkoek gebakken maar nu voor als kleine stukjes tussen door bij de koffie <br />Hij is weer lekker ook zonder zoetstof of suiker <br />Mvg v GonnyAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-38324320759382915172018-11-17T18:14:01.370+01:002018-11-17T18:14:01.370+01:00Ik laat hem altijd helemaal afkoelen, en dat duurt...Ik laat hem altijd helemaal afkoelen, en dat duurt best even. De boter moet eerst weer stollen natuurlijk. Als het goed is, is hij dan niet meer zacht :-D<br />Martine van den Brinkhttps://www.blogger.com/profile/06395502297169660108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-56098013453423192122018-11-17T14:55:36.544+01:002018-11-17T14:55:36.544+01:00Martine, klopt het dat de koek na 35 minuten nog z...Martine, klopt het dat de koek na 35 minuten nog zacht is, als ie uit de oven komt Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10331791902603210655noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-70640411738965392902018-10-22T21:14:36.513+02:002018-10-22T21:14:36.513+02:00Leuk dat het zo in de smaak viel! Die gemalen aman...Leuk dat het zo in de smaak viel! Die gemalen amandelen zijn vast ook heerlijk ja, leuke variatie!Martine van den Brinkhttps://www.blogger.com/profile/06395502297169660108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-9418671592364489072018-10-19T22:02:20.545+02:002018-10-19T22:02:20.545+02:00Heerlijk! Had geen kokosrasp meer, dus heb dat ver...Heerlijk! Had geen kokosrasp meer, dus heb dat vervangen door gemalen amandelschaafsel, ook lekker! En heb i.p.v. rode Sukrin de halve hoeveelheid Sukrin+ gebruikt en dat was ook prima. Dit ga ik vaker maken! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-17327872822312209832017-07-03T14:07:18.963+02:002017-07-03T14:07:18.963+02:00Vast wel Chantal!Vast wel Chantal!Martine van den Brinkhttps://www.blogger.com/profile/06395502297169660108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-64416661919180879692017-07-01T18:03:56.687+02:002017-07-01T18:03:56.687+02:00Hij staat weer in de oven. Wordt vast net zo lekke...Hij staat weer in de oven. Wordt vast net zo lekker als de vorige keer😊Chantal Mateijsennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-21726057150186307222016-11-17T19:40:50.334+01:002016-11-17T19:40:50.334+01:00Eerlijk gezegd tel ik nooit koolhydraten Trudie. B...Eerlijk gezegd tel ik nooit koolhydraten Trudie. Bij Grip op koolhydraten werken we met een lijst met groene producten, en deze mogen in principe vrij gebruikt worden. Natuurlijk is het wel zo dat je niet moet eten als je geen trek hebt... Ik neem dus soms een puntje bij de koffie als ontbijt, of tussendoor wanneer ik trek heb. Wanneer je hem in een vierkante vorm zou maken haal je er met gemak 16 stukjes uit.Martine van den Brinkhttps://www.blogger.com/profile/06395502297169660108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-53004123377789436362016-11-17T13:32:48.790+01:002016-11-17T13:32:48.790+01:00Ik heb uitgerekend totaal 58,4gr kh..dus bij 20 st...Ik heb uitgerekend totaal 58,4gr kh..dus bij 20 stukjes wordt het net ietsje meer dan 2,5 gr kh per portie en zou het bij een kopje thee kunnen. Schat je in dat het dan nog een redelijk stukje is..of wordt het 1x1 cm? :-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02914355911716880323noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-91864788656577592512016-11-17T13:31:40.779+01:002016-11-17T13:31:40.779+01:00hoeveel punten snij je hieruit? en hoe groot zijn ...hoeveel punten snij je hieruit? en hoe groot zijn deze ongeveer...bij 20 punten zou het net rond de 2,5gr kh uitkomen heb ik uitgerekend..maar heb ik dan een stukje van 1x1 cmcm? :-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02914355911716880323noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-28057581678912698952016-11-08T18:43:47.015+01:002016-11-08T18:43:47.015+01:00Nee, daar snap ik ook niets van. Ik heb hem meerde...Nee, daar snap ik ook niets van. Ik heb hem meerdere keren volgens dit recept gemaakt en hij is altijd heerlijk van smaak. Weet je zeker dat je alle ingrediënten goed hebt afgewogen? Heb je helemaal niets veranderd aan het recept?Martine van den Brinkhttps://www.blogger.com/profile/06395502297169660108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-2761748928879682612016-11-08T18:13:08.677+01:002016-11-08T18:13:08.677+01:00Ik heb een vraagje, heb net de boterkoek gemaakt z...Ik heb een vraagje, heb net de boterkoek gemaakt zoals beschreven maar hij was gort droog..... echt niet te eten. Ik snap er helemaal niets van.Claudianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-56119326238586642712016-11-05T11:06:14.626+01:002016-11-05T11:06:14.626+01:00Dank je wel! Zelf gebruik ik óf Stevia óf Erythrit...Dank je wel! Zelf gebruik ik óf Stevia óf Erythritol, soms in combinatie. Bij de ingrediënten vind je de links naar de producten die ik gebruik in dit recept. Chemische zoetstoffen gebruik ik liever niet, daarvan raakt je bloedsuikerspiegel van slag!Martine van den Brinkhttps://www.blogger.com/profile/06395502297169660108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-59709856368949453752016-11-04T12:55:37.132+01:002016-11-04T12:55:37.132+01:00ziet er goed uit. welke suiker vervangsoorten kan ...ziet er goed uit. welke suiker vervangsoorten kan je zoal gebruiken?<br />Annemienoreply@blogger.com