tag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post7326092056617730094..comments2024-01-12T07:39:15.892+01:00Comments on De keuken van Martine: Goud van oud: Snelle komkommerUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-18021797337464636212018-08-26T17:59:30.108+02:002018-08-26T17:59:30.108+02:00Dank je wel Wilma!
Ja, de komkommer wordt zeker wa...Dank je wel Wilma!<br />Ja, de komkommer wordt zeker wat zachter. Maar je moet het dus niet te lang bakken, want té zacht moeten ze niet worden. Dat is niet lekker, dan wordt het snotterig...Martine van den Brinkhttps://www.blogger.com/profile/06395502297169660108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-1684682717280545542018-08-24T18:03:37.385+02:002018-08-24T18:03:37.385+02:00Hoi Martine,
Worden de komkommers zacht naar het b...Hoi Martine,<br />Worden de komkommers zacht naar het bakken?<br />Heb ze verwarmd nog nooit gegeten, dus ben benieuwd.<br /><br />Groetjes, Wilma<br />Complimenten voor je recepten, en je blog in het algemeen, je maakt er veel werk van!Anonymousnoreply@blogger.com