Kookboeken

Persoonlijk heb ik nogal een zwak voor kookboeken... Mijn kast staat er dan ook helemaal vol mee. Heerlijk om door te bladeren en inspiratie op te doen. Onderstaande (kook)boeken staan vol gezonde recepten en kan ik dan ook van harte bij je aanbevelen!

Natuurlijk samen koken
Hoe kan het anders, het kookboek waaraan ik heb meegewerkt staat bovenaan! Je kunt het aanschaffen door het bestelformulier in te vullen. Lees HIER meer over dit prachtige kookboek.
Er zijn nog steeds exemplaren beschikbaar!

In oktober 2016 kwam ook het tweede deel van 'Natuurlijk samen koken' op de markt. De titel van dit boek is 'Gezonde wereldgerechten'.  Hoewel ik niet heb meegewerkt aan dit boek, is het toch een echte aanrader! Dit boek is ook te bestellen via het bestelformulier.
NIEUW: Super eten voor superkinderen
Een geweldig leerzaam en informatief boek over voeding voor kinderen. Het bevat naast  ruim 150 praktische recepten ook heel veel nuttige informatie. Lees HIER meer informatie over dit boek.
Koolhydraatarme wereldgerechten Oanh's kitchen
Koolhydraatarme Wereldgerechten uit Oanh's Kitchen. Van Italiaanse cannelonni en Tiramisu tot Indonesische bloemkoolnasi. Ook staan er in dit boek lekkere bakrecepten, uiteraard allemaal koolhydraatarm en suikervrij.

Koolhydraatarme Wereldgerechten is de opvolger van de bestseller Koolhydraatarme Recepten uit Oanh's Kitchen.


OANH'S KITCHEN
Ben je op zoek naar originele koolhydraatarme recepten? Dan is dit boek zéker een aanrader!

Met 192 pagina's staan er genoeg recepten in voor elk moment van de dag. Van broodjes tot soepjes en van smakelijk pasta tot heerlijke desserts!

Spice wise - Michel Hanssen
koken met kruiden- en specerijmixen zonder zout. Een aanrader voor iedereen die wil koken met echte, pure producten en zónder pakjes en zakjes!

Tover met kruiden en specerijen. Voeg op het juiste moment een mooi kruidenmengsel toe en je tilt je gerecht op en verandert het van iets alledaags in iets onvergetelijks. Puur natuur en zo barstensvol smaak dat zout en andere toevoegingen overbodig worden.Het grote zonder pakjes & zakjes kookboek - Karin Luiten
De titel zegt alles!

Dit is een bundeling van de twee eerder verschenen kookklassiekers Zónder pakjes & zakjes 1 en 2. Handig, zo heb je alle populaire kant-en-klaargerechten uit de supermarkt bij elkaar, maar dan zelfgemaakt.
Gezond bakken - Amber Alberda
In navolging van haar twee eerdere kookboeken komt Amber ditmaal met een receptenboek vol heerlijke baksels: Gezond bakken. Zoete en hartige lekkernijen waar het hele gezin van kan genieten, zonder suiker, tarwe of koemelk en vrijwel zonder gluten.


365 Koolhydraatarme gerechten - Nicola Graimes
Zeven hoofdstukken met totaal 365 duidelijk beschreven recepten voor ontbijten & brunches, soepen, salades, snacks & lichte maaltijden, hoofdgerechten (vlees, gevogelte, vis, vegetarisch), bijgerechten, en tot slot nagerechten. Bij elk recept wordt vermeld voor hoeveel personen het is bedoeld, de hoeveelheid koolhydraten per persoon en wat er bij past.

Let op: Wanneer je het GOK-programma volgt moet je er rekening mee houden dat er in dit boek ook 'oranje' recepten staan. Dat maakt ze overigens uiterst geschikt voor je koolhydratenuur!De dikke vegetariër- Mark Bittman
'Eet minder dierlijke producten, geraffineerde suiker en junkfood, en eet meer plantaardige producten, zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke staat.' Dat is ook te zien in dit boek, dat met 2000 recepten en bijna 1000 pagina's het dikste en meest uitgebreide vegetarische kookboek ter wereld is.

Een enorme aanrader voor iedereen die minder vlees wil eten maar geen goede, natuurlijk vervangingen kan bedenken!
Mijn favoriete plank in de boekenkast!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten