
Deze soms ingewikkelde termen mogen dan bekend zijn bij chefs, vele gewone amateurkoks hebben geen idee wat al die moeilijke woorden betekenen.
Wanneer je bovenin de pagina op het tabblad 'kooktermen' klikt, vind je alle behandelde termen op alfabetische volgorde.
Wanneer je bovenin de pagina op het tabblad 'kooktermen' klikt, vind je alle behandelde termen op alfabetische volgorde.
Vandaag is er dus weer een nieuwe aan de beurt:
ARROSEREN:
Wanneer je bijvoorbeeld vlees moet arroseren, betekent dit dat je het tijdens het braden regelmatig moet bedruipen met braadvocht, zodat het niet uitdroogt. Arroseren kan ook met bijvoorbeeld aardappels, vis of groenten.
Deze techniek komt voor in: Hasselback aardappelen
Wanneer je bijvoorbeeld vlees moet arroseren, betekent dit dat je het tijdens het braden regelmatig moet bedruipen met braadvocht, zodat het niet uitdroogt. Arroseren kan ook met bijvoorbeeld aardappels, vis of groenten.
Deze techniek komt voor in: Hasselback aardappelen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten