
Braadzakken worden tegenwoordig gewoon in de supermarkt verkocht. Je vindt ze in het schap bij de vershoudfolie.

Voordelen van het gebruik van een braadzak:
1. Het gerecht wordt bereid in zijn eigen vet en vocht, waardoor alle smaken behouden blijven.
2. Na het bereiden hoef je geen aangekoekte ovenschaal schoon te maken
3. Je hoeft het gerecht tijdens het bakken niet meer te bedruipen met vocht of vet
Welk gerecht bereid jij graag in een braadzak?
Heb je recepten voor zo'n braadzak Martine?
BeantwoordenVerwijderenIk koop weleens zo'n zak met mix. Maar ja, dat is dan weer zo'n kant en klare mix.
BeantwoordenVerwijderenDie kant en klare mixen zou ik zeker niet nemen. Je gerecht zit dan vol met toevoegingen en smaakversterkers, die heb je niet nodig.
VerwijderenOp mijn blog staan (nog) geen recepten, wordt dus wel hoog tijd realiseer ik me :D
Mijn eerste hit met de zoekfunctie was deze site: http://jaapvanlelieveld.xs4all.nl/kookboek/braadzak.htm
Dank. Ik wacht je recept wel af.
Verwijderen