01 september 2019

Weekmenu Grip op Koolhydraten - 8



MAANDAG:
Ontbijt: Lijnzaadcrackers met beleg
Lunch: Quiche Lorraine
Diner: Bloemkoolhuzarensalade met brood. Fruit naar keuze
¼ eiwitten/vetten: ei, dressing, vlees salade
¼ groene groenten: bloemkool, augurk, uitje, kappertjes
¼ fruit: naar keuze
¼ overige koolhydraten: 2 boterhammen

DINSDAG:
Ontbijt: 100 gram Griekse Yoghurt met zelfgemaakte muesli
Lunch: Salade van een halve avocado, kip en brie
Diner: Couscous van bloemkool met kikkererwten. Fruit naar keuze. Extra pure chocolade
¼ eiwitten/vetten: feta, pistachenoten, olijfolie
¼ groene groenten: bloemkool, courgette
¼ fruit: fruit naar keuze
¼ overige koolhydraten: kikkererwten, chocolade

WOENSDAG:
Ontbijt  Noten (50 tot 60 gram)
Lunch: Gevulde groene paprika met tonijn
Diner: Geroosterde aubergine met muntsaus, shoarma, pitabroodje. Fruit naar keuze
¼ eiwitten/vetten: shoarma, muntsaus
¼ groene groenten: aubergine
¼ fruit: fruit naar keuze
¼ overige koolhydraten: pitabroodje

DONDERDAG:
Ontbijt: Rolletjes boterhamworst met augurk
Lunch: 2 haringen met uitjes
Diner: Koolsalade, BBQ-vlees/vis.
¼ eiwitten/vetten: BBQ-vlees/vis
¼ groene groenten: witte kool
¼ fruit: rozijnen
¼ overige koolhydraten: wortel, cashewnoten

VRIJDAG:
Ontbijt: 2 gekookte eieren met lik mayonaise en plakken komkommer
Lunch: 2 giant-crackers met smeerworst/kaas
Diner: Witloftaart met 3 soorten kaas. Roodfruitcrumble
¼ eiwitten/vetten: 3 soorten kaas, slagroom, ei, pitten/zaden
¼ groene groenten: witlof
¼ fruit: roodfruit
¼ overige koolhydraten: havermout

ZATERDAG:
Ontbijt: Omelet van 2 eieren, handvol champignons en wat spekjes
Lunch: Gebakken 'paneer' (soort kaas) met rauwkost
Diner: Babi ketjap met sperziebonen en rijst. Fruit
¼ eiwitten/vetten: hamlap, roomboter, sesamolie
¼ groene groenten: bosui, sperziebonen
¼ fruit: fruit naar keuze
¼ overige koolhydraten: ketjap, rijst

ZONDAG:
Ontbijt: GG-crackers met kaas
Lunch: Gerookte zalm met kruidenkaas en komkommer
Diner: Biefstuk met tapenade van kastanjechampignons en olijven. IJs met fruit
¼ eiwitten/vetten: biefstuk, roomboter
¼ groene groenten: champignons, olijven, sjalot
¼ fruit: fruit naar keuze
¼ overige koolhydraten: ijs

Alle weekmenu's op een rij vind je HIER.





Back2Study 2019 - always

Geen opmerkingen:

Een reactie posten