tag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post2041066125991697630..comments2024-01-12T07:39:15.892+01:00Comments on De keuken van Martine: Hachee - zonder pakjes en zakjes!Unknownnoreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-41150425243714553272018-12-14T11:33:01.708+01:002018-12-14T11:33:01.708+01:00Er zijn slechts heel weinig met glutenintolerantie...Er zijn slechts heel weinig met glutenintolerantie (coeliakie). Dus bloem is een uitstekende keuze.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-47480856643300279462018-07-13T20:17:26.355+02:002018-07-13T20:17:26.355+02:00Hoi Corrie!
Zeker lekker die peperkoek, maar wel é...Hoi Corrie!<br />Zeker lekker die peperkoek, maar wel érg suikkerrijk ;-)<br />Ik heb het recept zo gemaakt dat het geen snelle koolhydraten bevat.Martine van den Brinkhttps://www.blogger.com/profile/06395502297169660108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-79070263794915719422018-07-10T16:14:25.249+02:002018-07-10T16:14:25.249+02:00Ipv de basilicum azijn, doe ik er een flesje of ha...Ipv de basilicum azijn, doe ik er een flesje of half flesje oud bruin bier door. En op het eind door ik er een plak peperkoek bij voor de binding<br />Heerlijk recept<br />groet CorrieAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-45451344318868942062018-06-30T11:18:54.196+02:002018-06-30T11:18:54.196+02:00Hoi Corrie,
Er ging iets mis met de goedkeuring va...Hoi Corrie,<br />Er ging iets mis met de goedkeuring van je bericht. Je vroeg me waarom ik liever geen tarwemeel gebruik.<br />Veel mensen verdragen slecht gluten en tarwe geeft toch meer een piek in je suikerspiegel dan boekweit.Martine van den Brinkhttps://www.blogger.com/profile/06395502297169660108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-31162138386709358092018-06-25T15:43:50.971+02:002018-06-25T15:43:50.971+02:00Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-71088648787129947982016-03-21T11:11:13.993+01:002016-03-21T11:11:13.993+01:00Vlees braad ik graag in roomboter, de smaak daarva...Vlees braad ik graag in roomboter, de smaak daarvan vind ik lekkerder dan kokosolie. Maar het kan prima hoor!<br />De arrowroot is het bindmiddel. Je zou ook maizena kunnen gebruiken.Martine van den Brinkhttps://www.blogger.com/profile/06395502297169660108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-80703613447349953592016-03-21T08:55:46.711+01:002016-03-21T08:55:46.711+01:00Hoi Martine, heb je in dit recept bewust voor de r...Hoi Martine, heb je in dit recept bewust voor de roomboter gekozen of mag het ook de kokosolie zijn. Kan de arrowroot vervangen woden door iets anders? Het ziet er heerlijk uit!Caatje66https://www.blogger.com/profile/10998789950303649780noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-9220638322807684092016-01-22T09:42:26.628+01:002016-01-22T09:42:26.628+01:00Mijn voorkeur zou dan uitgaan naar de roggemeel. D...Mijn voorkeur zou dan uitgaan naar de roggemeel. Dit is niet glutenvrij maar tarwebloem gebruik ik het liefst zo min mogelijk!Martine van den Brinkhttps://www.blogger.com/profile/06395502297169660108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-40364729101762747822016-01-21T19:57:59.047+01:002016-01-21T19:57:59.047+01:00Hallo Martine, dank je voor het delen van het rece...Hallo Martine, dank je voor het delen van het recept! Ik heb op dit moment alleen roggemeel en tarwebloem in de kast staan. Welke van de twee zou jij kiezen in plaats van boekweitmeel? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14716888993439852512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-91549055815037739792016-01-21T16:20:41.331+01:002016-01-21T16:20:41.331+01:00Erg leuk verhaal! Het ziet er echt heerlijk uit! B...Erg leuk verhaal! Het ziet er echt heerlijk uit! Bedankt voor het delen.peterhttp://www.grandcafe-delft.nl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-31111215661127805382016-01-16T18:39:49.626+01:002016-01-16T18:39:49.626+01:00Goed idee Reina!Goed idee Reina!Martine van den Brinkhttps://www.blogger.com/profile/06395502297169660108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-22700001937331647922016-01-16T18:38:39.593+01:002016-01-16T18:38:39.593+01:00IPV de suiker kun je een appel fijn snipperen en t...IPV de suiker kun je een appel fijn snipperen en toevoegen.<br />ReinaAnonymousnoreply@blogger.com