tag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post391403048788004425..comments2024-01-12T07:39:15.892+01:00Comments on De keuken van Martine: Tip 12: Gehakt op smaak? Rauw proeven? NEE!Unknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-13955358147174680732012-05-30T14:29:21.571+02:002012-05-30T14:29:21.571+02:00Dat kan natuurlijk ook Aranka! Als ik het voor soe...Dat kan natuurlijk ook Aranka! Als ik het voor soepballen wil proeven, doe ik het liever even in de magetron of kokend water, omdat bakken ook de smaak beïnvloed. Voor gehaktballen die je wilt braden is een klein stukje bakken natuurlijk ook een optie. Het duurt wel iets langer denk ik!Martine van den Brinkhttps://www.blogger.com/profile/06395502297169660108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-49906775483606484042012-05-30T11:24:53.748+02:002012-05-30T11:24:53.748+02:00Inderdaad af te raden om het rauw te proeven, zoie...Inderdaad af te raden om het rauw te proeven, zoiets zou ik ook nooit doen. Je kan het doen zoals jij zegt maar zelf gooi ik even een stukje in de koekenpan, dan weet je ook hoe het gebakken smaakt. :)Arankahttp://www.natriumarm.eunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-5216291366164809372012-05-16T15:51:18.556+02:002012-05-16T15:51:18.556+02:00Goed plan, Martine! Teveel mensen gaan erg nonchal...Goed plan, Martine! Teveel mensen gaan erg nonchalant om met rauwe producten. Het blijft uitkijken, ook met gehaktNellhttps://www.blogger.com/profile/11929783666043846976noreply@blogger.com