tag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post7998203848898633327..comments2024-01-12T07:39:15.892+01:00Comments on De keuken van Martine: Goud van oud: BananenpannenkoekUnknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-12386605412458195692015-08-21T21:55:03.776+02:002015-08-21T21:55:03.776+02:00En matzes... en kaneel... en olijfolie. en heel so...En matzes... en kaneel... en olijfolie. en heel soms een snufje kameel. ;-) <br /><br />Love As Always<br />Di Mario די מריוhttps://www.blogger.com/profile/16162206538667106344noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-45921310676838771462015-08-20T08:27:31.273+02:002015-08-20T08:27:31.273+02:00Wat blijft er dan nog over Mario? Gebakken ei? :-D...Wat blijft er dan nog over Mario? Gebakken ei? :-DMartine van den Brinkhttps://www.blogger.com/profile/06395502297169660108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-71550250522665182502015-08-19T20:46:04.337+02:002015-08-19T20:46:04.337+02:00Zonder boekweitvlokken en banaan eten wij het met ...Zonder boekweitvlokken en banaan eten wij het met matzes. Maar dan meestal wel met pesach. Lekker voor de afwisseling. Ik zal dat de volgende keer eens met een banaan erbij doen voor de smaak. <br /><br />Love As Always<br />Di Mario די מריוhttps://www.blogger.com/profile/16162206538667106344noreply@blogger.com