tag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post8637351783072544886..comments2024-01-12T07:39:15.892+01:00Comments on De keuken van Martine: Havermout-ontbijtkoeken met rozijnenUnknownnoreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-62803093162938673482017-02-26T14:17:20.760+01:002017-02-26T14:17:20.760+01:00Je kunt extra pindakaas gebruiken en de honing weg...Je kunt extra pindakaas gebruiken en de honing weglaten. Door bijvoorbeeld peper en zout toe te voegen worden de koeken hartiger. De rozijnen kun je vervangen door blokjes ham of geraspte kaas. Lekker experimenteren!Martine van den Brinkhttps://www.blogger.com/profile/06395502297169660108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-72409660956448739092017-02-26T14:01:34.182+01:002017-02-26T14:01:34.182+01:00Ik ben geen honingfan, verder lijken ze me erg lek...Ik ben geen honingfan, verder lijken ze me erg lekker. Ik zou ze wel "hartig"willen hebben, gaat dat lukken denk je?<br /><br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05546910484780298693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-86433218955025012802017-02-04T18:13:49.334+01:002017-02-04T18:13:49.334+01:00Dat kan natuurlijk wel, maar de koeken zullen dan ...Dat kan natuurlijk wel, maar de koeken zullen dan veel brokkeliger worden omdat de honing de boel ook aan elkaar plakt... Gewoon uitproberen!Martine van den Brinkhttps://www.blogger.com/profile/06395502297169660108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-53608525188273620412017-02-03T06:56:54.281+01:002017-02-03T06:56:54.281+01:00Hallo Martine, kan ik ook Stevia gebruiken ipv hon...Hallo Martine, kan ik ook Stevia gebruiken ipv honingUnknownhttps://www.blogger.com/profile/08002417720654436638noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-88990569477695862352017-01-15T15:40:06.847+01:002017-01-15T15:40:06.847+01:00Wat leuk Lieneke! Dank voor de link naar mijn blog...Wat leuk Lieneke! Dank voor de link naar mijn blog!Martine van den Brinkhttps://www.blogger.com/profile/06395502297169660108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-57600543043885695872017-01-14T21:58:49.190+01:002017-01-14T21:58:49.190+01:00http://linaschrijft.blogspot.nl/2017/01/een-lekker...http://linaschrijft.blogspot.nl/2017/01/een-lekkere-koek.html<br />:-)Lieneke van Vuurenhttps://www.blogger.com/profile/17562511491724005177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-79295824790264732152017-01-13T18:19:28.653+01:002017-01-13T18:19:28.653+01:00Ben benieuwd of ze in de smaak vallen!Ben benieuwd of ze in de smaak vallen!Martine van den Brinkhttps://www.blogger.com/profile/06395502297169660108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-85301041633054926042017-01-13T13:54:58.465+01:002017-01-13T13:54:58.465+01:00Mm, lijkt me lekker! Ik ga ze morgen maken. Het is...Mm, lijkt me lekker! Ik ga ze morgen maken. Het is hier altijd een beetje zoeken naar wat ze lekker vinden voor het ontbijt. Lieneke van Vuurenhttps://www.blogger.com/profile/17562511491724005177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-25590686768819176232017-01-12T14:10:43.250+01:002017-01-12T14:10:43.250+01:00En oh ja, je kunt ze prima invriezen!En oh ja, je kunt ze prima invriezen!Martine van den Brinkhttps://www.blogger.com/profile/06395502297169660108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-28430461158606666352017-01-12T13:18:15.451+01:002017-01-12T13:18:15.451+01:00Fijn dat ie in de smaak valt! De brokkeligheid is ...Fijn dat ie in de smaak valt! De brokkeligheid is een beetje afhankelijk van de grofheid van de havermout. En het zou kunnen dat de fiber syrup inderdaad wat minder binding geeft. Martine van den Brinkhttps://www.blogger.com/profile/06395502297169660108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-29010958614793724762017-01-12T12:27:36.437+01:002017-01-12T12:27:36.437+01:00Mmm heerlijk is ie Martine!
Hij brokkelt wel beet...Mmm heerlijk is ie Martine! <br />Hij brokkelt wel beetje ik heb fiber sirop gebruikt had geen honing ... zou dat t kunnen zijn? <br />Kan je ze invriezen? Of hoe lang bewaren?<br />Ik lust er wel 2 ...1 niet genoeg, haha <br />Groetjes NicoletteAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/05424721201954154347noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-24183358707334559612017-01-08T14:24:54.975+01:002017-01-08T14:24:54.975+01:00Ja, één stuk hiervan is voor mij voldoende als ont...Ja, één stuk hiervan is voor mij voldoende als ontbijt. Dit kan natuurlijk per persoon wisselen en hangt er ook vanaf wat je die ochtend gaat doen!Martine van den Brinkhttps://www.blogger.com/profile/06395502297169660108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1291864912731854671.post-77600445045521711692017-01-07T23:48:36.861+01:002017-01-07T23:48:36.861+01:00Voor ontbijt eet je dan 1 stuk?Voor ontbijt eet je dan 1 stuk?Anonymousnoreply@blogger.com