07 maart 2015

Spinazierolletje

Wanneer je van een ei een dunne omelet bakt, kun je hem heerlijk als 'koolhydraatarme wrap' gebruiken. Om de wrap lekker romig zacht te maken voegde ik Griekse yoghurt en water toe aan het ei.

Ingrediënten voor 1 persoon:
1 ei
1 el Griekse yoghurt
1 el water
100 gram diepvriesspinazie
50 gram roomkaas
2 tl olijfolie
Peper
Zout

Bereiding:
Klop het ei met de yoghurt en het water tot een luchtig beslag. Voeg peper en zout toe.
Verhit de olie in een koekenpan en bak op middelhoog vuur in ongeveer 5 minuten een dunne wrap van het beslag. Laat de spinazie ontdooien (gebruik eventueel een magnetron) en knijp het overtollige vocht eruit. Verdeel de roomkaas over de wrap en leg de spinazie erop. Rol voorzichtig op.

Eet smakelijk!

Tip: Wil je de spinazie warm? Roerbak hem dan kort in de koekenpan als de wrap er uit is!

2 opmerkingen:

  1. Lekker! Een bord soep erbij en je hebt een volledige maaltijd, denk ik zo maar.
    Groetjes, Jannie

    BeantwoordenVerwijderen