Heb je een opmerking of vraag over deze site? Dan kun je helemaal onderaan de pagina het reactieformulier invullen. Deze reacties zijn voor iedereen leesbaar. Weet je niet wat je bij 'reageer als' moet kiezen, neem dan Anoniem. Zet onderaan je opmerking dan wel even je naam, dan weet ik wie er tegen me praat ;-)
Wil je wat persoonlijks vragen of delen met Martine? Dat kan natuurlijk altijd! Vul in dat geval hieronder het contactformulier in, dan krijg je desgewenst via de mail antwoord!
Wil je wat persoonlijks vragen of delen met Martine? Dat kan natuurlijk altijd! Vul in dat geval hieronder het contactformulier in, dan krijg je desgewenst via de mail antwoord!
Powered by 123ContactForm | Rapporteer misbruik
Hallo Martine,
BeantwoordenVerwijderenFijn dat je zulke leuke en lekkere suggesties hebt. Ga ze zeker proberen. Ik heb alleen een vraag over de nasi mix.Bij de zakjes die je koopt moet je water doen. Daardoor wordt de nasi wat smeuiger. Dat is hier niet het geval. Hoe kan ik zorgen dat de nasi niet te droog wordt?Ik marineer het vlees altijd al met sojasaus.Groeten en alvast bedankt voor je reactie. Jacqueline
Hoi Jacqueline,
VerwijderenIk neem maar aan dat je de kruidenmix voor nasi bedoelt? In zakjes nasimix die je kant-en-klaar koopt zit vaak ook gedroogde groenten. Het toevoegen van het water is dan nodig om deze groenten weer een beetje te laten wellen.
Je kunt natuurlijk altijd een scheutje water (of ketjap, of sojasaus of...) toevoegen aan de nasi om hem wat smeuïger te maken.
Hoi Martine,
BeantwoordenVerwijderenJe site ziet er mooi uit, heel duidelijk. Kan je ook een link naar Pinterest plaatsen. Daar zit ik vaak op en deel ook wel gerechten.
Ga zo door, ik ga de omelet binnenkort eens proberen.
Groeten Marjon
Hoi Marjon,
VerwijderenBedankt voor de tip. Zelf werk ik (nog) niet veel met Pinterest, dus had er niet aan gedacht. Nu kun je als het goed is iedere foto pinnen!
Martine, lijkt me erg lekker die knolselderij, ga ik zeker proberen.
BeantwoordenVerwijderenIk bak schijven knolselderij in de koekenpan met wat olie. Ze zijn zo gaar.
Daarna leg ik een plak ham en kaas op een schijf en een 2e schijf er op.
Is net een tosti.
Rientje
Evt. nog wat peper er op, zout is niet nodig, kaas is zout genoeg. Zo vinden wij het ook heel lekker.
Wat een goede tip Rientje, dank je wel! Ham én kaas is inderdaad wel wat zout, maar zoutarme kaas kan natuurlijk ook nog als alternatief. Het lijkt me heerlijk. Daarnaast is het ook nog koolhydraatarm, dus het past helemaal in mijn straatje ;-)
VerwijderenHoi Martine,
BeantwoordenVerwijderenWat super leuk. Ik ga je volgen.
Succes met deze site.
Groetjes
Christie
Voor hoeveel personen in de recepten bedoeld?
BeantwoordenVerwijderenGr Jolanda
Allemaal lekkere recepten. De kebab staat vanavond op het menu, ik heb vanmorgen alle ingrediënten gehaald.
BeantwoordenVerwijderenMijn vraag Martinen: is dit incl. de eigengemaakte knoflooksaus GOK groen?
Grv ConnyB
Ja hoor Conny, de saus is groen! Dat kleine beetje citroensap maakt hem gelukkig niet oranje... :D
Verwijderenwat een mooie site! Ik heb zelf al een grote collectie KH arme recepten,waarvan heel veel zelf verzonnen aar dit is een topaanvulling! Bedankt,ik ben er echt blij mee!
BeantwoordenVerwijderenDank voor de complimenten! Altijd leuk om te horen dat een ander blij wordt van mijn site.
VerwijderenHet is geweldig dat er sowieso al veel meer KH arme recepten komen,als ik in de "boodschappen" (maandelijks magazine van de supermarkt) kijk van deze maand wordt ik daar helemaal happy van. Zulke mooie recepten,KH arm en zoniet dan makkelijk aan te passen.
VerwijderenHelemaal mee eens. Super dat er steeds meer aandacht komt hiervoor! Langzaam maar zeker komt er een omslag in de voedingswereld. Het werd tijd! ;)
VerwijderenErg leuke site. Eet sinds kort ook koolhydraat beperkt en suikerarm.
BeantwoordenVerwijderenDus alle recepten zijn welkom.
Groetjes wil
Mooie site Martine,
BeantwoordenVerwijderenHet week menu wat je als voorbeeld geeft verlies je daar gewicht mee of is dat alleen een voorbeeld van jou om op gewicht ge blijven?
Gr Marijke
Met dit menu viel ik destijds gewoon af Marijke!
VerwijderenBedenk wel dat ieder lijf anders is. Ik beweeg weinig en kan daarom maar weinig verbranden. Iemand anders kan dus prima méér eten en ook afvallen.
Daarbij maakt het ook een verschil of je 120 kilo weegt of 60. Een groot lijf heeft - zeker als je net begint - meer nodig. Als je blijft gokken zul je vanzelf merken dat je aan kleinere porties genoeg hebt.
Succes
Wat heb ik lekker gegeten vanavond, heb prei-carbonara gemaakt, super recept snel klaar en heerlijk, echt top Martine, ga zo door, en ik ga zeker nog meer proberen. Mélanie
BeantwoordenVerwijderenDank je wel Mélanie voor de complimenten! Leuk om te horen dat het zo in de smaak viel.
VerwijderenWat eet ik het liefst in de vakantie? Eigenlijk komen alle 6 de voorbeelden aan bod: soms makkelijk, soms juist uitgebreid, een paar keer bbq, soms gewoon gezond, soms wat afhalen...
BeantwoordenVerwijderenHeb je hier wat aan?
Groet,
Willemijn
Ja hoor, want het is heel herkenbaar! Soms heb ik ook zomaar zin om een dagje wat uitgebreider te koken, en de dag erop geniet ik weer van een eenvoudige maaltijdsalade.
VerwijderenAls antwoord op je vraag wat je lezers op een wrap doen:
BeantwoordenVerwijderenWraps met ijsbergsla, roomkaas, zalm, mosterd-dille-saus.
Groet,Greet
Dag Martine,
BeantwoordenVerwijderenik volg pas sinds kort het koolhydraatarme dieet, maar wat een mooie site is dit, prachtige recepten en zo veel variatie.
Ik heb wel een vraag, wat wordt er met rood, oranje en groen in de recepten bedoelt ?
met vr grt,
Yvonne
Hoi Yvonne,
VerwijderenIk eet niet echt koolhydraatarm, maar koolhydraatbeperkt. Al 5 jaar volg ik het voedingsprogramma 'Grip op Koolhydraten' van Yvonne Lemmers. Als je verder rondkijkt op mijn blog vind je er vast meer informatie over :D
De gok-groene recepten mogen worden gebruikt voor een maaltijd die minder dan 5 gram koolhydraten bevat, de oranje recepten zijn voor het 'koolhydratenuur' waarin ik dus beperkt koolhydraten eet. Rood proberen we zoveel mogelijk te vermijden, dit zijn vaak smaakversterkers of chemische zoetstoffen.
Kijk ook maar eens op www.gripopkoolhydraten.nl
Hoi Martine, je hebt een leuke site waar ik graag kwam. Helaas wordt via Pinterest de site geblokkeerd omdat je geen beveiligde site hebt. Kun je hier iet aan doen/laten doen?
BeantwoordenVerwijderenHoi Martine, ik ben net begonnen met GOK en kwam een paar keer "de keuken van Martine "tegen ,Wat een prachtige site en wat een fijne voorbeelden en recepten ; dank je wel hiervoor!
BeantwoordenVerwijderen