GOK - boeken productenwijzer en voedingsplanner

Alle producten van Grip op Koolhydraten1. Opgewicht is het eerste boek van Yvonne Lemmers. Het bevat alle (achtergrond)informatie over Grip op Koolhydraten. Wil je starten met Grip op Koolhydraten? Dan is dit boek een aanrader!


2 en 3. Hieronder zie je het eerste en tweede kookboek van Yvonne Lemmers, met volop lekkere en eenvoudige recepten. In kookboek 2 wordt ook het piramide-puntensysteem uitgelegd.


4. Grip op Koolhydraten is het eerste boek in de 'vernieuwde serie'. De boeken hebben een moderner jasje gekregen, maar het voedingsprogramma is onveranderd. Omdat dit boek ook heel veel informatie over het programma bevat, kun je met dit boek prima van start als beginner.

5. In 2018 verscheen het boek 'Grip op koolhydraten, snelle en makkelijke weekmenu's' waarin je naast nieuwe recepten dus ook weekmenu's vindt. Heel handig wanneer je het lastig vindt om zélf weekmenu's samen te stellen of wanneer je twijfelt je het goed doet.


6. In juni 2019 verscheen het nieuwste boek: Slank en energiek met grip op koolhydraten.


7. Op 28 september 2021 verscheen het nieuwste boek van Grip op Koolhydraten: Snel & Simpel. De recepten in dit prachtige boek komen allemaal uit De keuken van Martine.
Naast de informatieve en kookboeken zijn er ook een voedingsplanner en productenwijzer verkrijgbaar.Kijk ook eens op de productenlijst om te zien met welke producten ik kook en bak 😀

Reacties