
5 verschillende kruidenmixen:
Algemene eenvoudige (vlees)kruidenmix:
1 eetlepel paprikapoeder
1 eetlepel gemalen peper
1 theelepel uienpoeder
1 theelepel mosterdpoeder
1 theelepel nootmuskaat
1 theelepel ketoembar (korianderzaad)
Italiaanse mix (lekker in pasta's):
2 theelepel oregano
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel uienpoeder
1 theelepel basilicum
1 theelepel peterselie
1 theelepel lavas
Kruidige pepermix:
3 eetlepels gemalen peper
1 theelepel tijm
1 theelepel paprikapoeder
½ theelepel knoflookpoeder
½ theelepel uienpoeder
Pittige viskruidenmix:
1 theelepel gemalen peper
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel dille
Chilipoeder mild:
3 eetlepels paprikapoeder
1 eetlepel komijnpoeder (djinten)
2 eetlepels oregano
2 theelepels cayennepeper
Reacties
Een reactie posten