Men neme een stuk roomboter en een handvol kruiden. Men prakt dit door elkaar en heeft kruidenboter.
'Is het zo simpel?'
'Ja, zo simpel is het!'
Voor alle duidelijkheid toch maar even een overzichtje:
Ingrediënten:
2 grote handen vol verse kruiden (bieslook, peterselie, selderie, basilicum)
75 gram ongezouten roomboter
paar druppels citroensap of beetje geraspte citroenschil
1 teentje knoflook
versgemalen peper
Bereiding:
 Zet hem, voordat je hem wilt gebruiken, weer buiten de koelkast, zodat hij weer goed smeerbaar wordt.
Zet hem, voordat je hem wilt gebruiken, weer buiten de koelkast, zodat hij weer goed smeerbaar wordt.Heerlijk op een (stok)broodje, maar ook bij biefstuk of bij een gratin.
Tip: Heb je geen verse kruiden? Neem dan de kruidenbotermix van Piramide. Aan deze (gedroogde) biologische kruidenmix is geen zout toegevoegd. Je vindt hem bij natuurwinkels.
