Een eenvoudig recept, maar erg lekker als 'extra' bij de warme maaltijd of de lunch...
Ingrediƫnten:
70 gram rucola
2 tomaten
¼ komkommer
1 kleine rode ui
1 appel
1 el azijn
1 el olijfolie
1 blikje ananasstukjes op eigen sap
1 gekookt ei
2 tomaten
¼ komkommer
1 kleine rode ui
1 appel
1 el azijn
1 el olijfolie
1 blikje ananasstukjes op eigen sap
1 gekookt ei
peper
Maak in een grote slabak een dressing van de azijn, olijfolie en het ananassap. Maak op smaak met wat gemalen peper.
Snipper de ui. Snijd de komkommer doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd nu het vruchtvlees (met schil!) in kleine blokjes. Snijd de tomaten in kwarten en verwijder het vocht met de pitjes. Snijd nu de kwarten in blokjes.
Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes. Snijd de ei in kleine stukjes.
Schep nu de rucola door de dressing en meng goed. Doe nu de ui, komkommer, tomaat, appel, ananasstukjes en ei erdoor.
Eet smakelijk!