Deze petit sweet (kleine zoete) tomaten zijn zomers bij diverse supermarkten te koop. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de gewone cherrytomaat, al is deze iets minder smakelijk.
Ingrediënten:
1 bakje petit sweet tomaten
100 gram kruidenkaas of roomkaas
1 el basilicum
peper
Bereiding:
Halveer de tomaten zo dat je niet door het kroontje snijdt. Je krijgt dan 2 helften die je met een klein lepeltje eenvoudig kunt uithollen.
Doe dit bij alle tomaatjes en laat ze met de opening naar beneden even uitlekken op keukenpapier.
Draai ze daarna om en bestrooi ze met versgemalen peper en een snufje basilicum.
Doe de roomkaas in een spuitzak en vul de tomaatjes.
Bestrooi ze nu nogmaals met een snufje basilicum.
Ingrediënten:
1 bakje petit sweet tomaten
100 gram kruidenkaas of roomkaas
1 el basilicum
peper
Bereiding:
Halveer de tomaten zo dat je niet door het kroontje snijdt. Je krijgt dan 2 helften die je met een klein lepeltje eenvoudig kunt uithollen.
Doe dit bij alle tomaatjes en laat ze met de opening naar beneden even uitlekken op keukenpapier.
Draai ze daarna om en bestrooi ze met versgemalen peper en een snufje basilicum.
Doe de roomkaas in een spuitzak en vul de tomaatjes.
Bestrooi ze nu nogmaals met een snufje basilicum.