.jpg)
Ingrediënten:
400 gram hamlappen
1 citroen 1/2 tl gedroogde oregano
1/4 tl gedroogde tijm
1/8 tl chilipoeder
1/8 tl korianderpoeder
1/8 tl gemalen komijn
1/8 tl paprikapoeder
2 tenen knoflook
4 el milde olijfolie
1 citroen 1/2 tl gedroogde oregano
1/4 tl gedroogde tijm
1/8 tl chilipoeder
1/8 tl korianderpoeder
1/8 tl gemalen komijn
1/8 tl paprikapoeder
2 tenen knoflook
4 el milde olijfolie
Bereiding:
Snijd de hamlappen in blokjes van ongeveer 2 bij 2 cm. Pers de citroen uit en snipper de knoflook.
Maak een dressing van het citroensap, olijfolie, knoflook en alle kruiden. Doe hier de blokjes vlees in en meng goed. Laat de marinade minstens 1 uur in het vlees trekken, en rijd de blokjes daarna op BBQ-pinnen of prikkers.
Rooster de spiesjes op de BBQ gaar en krokant.