Vandaag nóg zo'n lekker gezond bijgerecht uit het blad 'Boodschappen'. Hoewel ik het leuk vind om zelf recepten te verzinnen, vind ik het soms ook heel makkelijk als ik ze kant en klaar in een magazine of boek vind. Ik deel ze dan natuurlijk weer met jullie :-)
Ingrediënten:
8 trostomaatjes
8 blaadjes verse basilicum
4 tenen knoflook
olijfolie
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 220 °C. Laat de tomaatjes aan de tros zitten en kerf ze kruislings 1 centimeter diep in. Leg ze in een ovenschaaltje en bestrijk ze royaal met olie. Steek steeds een ½ teentje knoflook samen met een basilicumblaadje in de inkepingen van de tomaatjes en rooster ongeveer 15 minuten in het midden van de oven.
Lekker als voorgerecht óf als bijgerecht bij vlees of vis.
Tip: Doe de tomaatjes in een stuk aluminiumfolie en rooster ze op de BBQ in plaats van in de oven!
Ingrediënten:
8 trostomaatjes
8 blaadjes verse basilicum
4 tenen knoflook
olijfolie
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 220 °C. Laat de tomaatjes aan de tros zitten en kerf ze kruislings 1 centimeter diep in. Leg ze in een ovenschaaltje en bestrijk ze royaal met olie. Steek steeds een ½ teentje knoflook samen met een basilicumblaadje in de inkepingen van de tomaatjes en rooster ongeveer 15 minuten in het midden van de oven.
Lekker als voorgerecht óf als bijgerecht bij vlees of vis.
Tip: Doe de tomaatjes in een stuk aluminiumfolie en rooster ze op de BBQ in plaats van in de oven!