Heerlijke kleverige speklappen... Om je vingers bij af te likken!
Ingrediƫnten:
2 speklappen
35 gram tomatenpuree
1 el Steviala Holy Hon
1 tl geraspte gemberwortel
1 el balsamicoazijn
1 el olijfolie
1 tl
tabasco
Bereiding:
Meng de tomatenpuree, Sweet bee, tabasco, gemberwortel, balsamicoazijn en olie. Bestrijk de speklapjes aan beide zijden met dit mengsel. Verhit koekenpan en bak de speklapjes circa 6-8 minuten per kant. Gebruik alle marinade. Draai de speklappen regelmatig om. Lekker met hutspot of andijviestamppot.
hoe zit het met het kaliumgehalte van de tabasco? is dat ook bekend? En van ketjap lo salt?
BeantwoordenVerwijderenGroetjes, Anja
Helaas Anja, deze waarden ken ik ook niet! Van de tabasco zal het niet hoog zijn neem ik aan, omdat deze ook niet zout hoeft te smaken. Bij de ketjap twijfel ik, denk dat hij daar hoger in is!
VerwijderenWij deden er nog sambal bij en de speklapjes met een beetje rijst en wokbakgroente.
VerwijderenGr. Linda
Klinkt goed!
Verwijderen