28 januari 2014

Original Spices

Gelukkig worden er steeds meer kruidenmixen gemaakt zonder zout. Jonnie Boer bijvoorbeeld ontwikkelde een hele kruidenmixen-lijn - Original Spices - waarvan een groot deel zonder zout is. Tot eind vorig jaar waren deze alleen bij Jumbo te koop, maar inmiddels worden ze bij meer supermarkten verkocht. Hoog tijd dus voor een ereplaatsje op mijn blog :-)


Op de website van Original Spices zijn alle varianten terug te vinden. Helaas is hier niet vermeld welke zonder zout zijn, maar op de potjes zelf is het wel goed terug te vinden.
Een enthousiaste volger van mijn blog mailde naar Original Spices, en kreeg onderstaand overzicht toegestuurd. Ik mocht het ook op mijn blog publiceren.

Inmiddels zijn er nog meer smaken verkrijgbaar!

2 opmerkingen:

  1. Joepieeee!! Gevonden! Ik gebruikte altijd deze blikjes (vooral de Midden-Oosten/Marokaanse variant) bij vrienden van mij, maar we hadden geen Jumbo in de buurt. Ze zijn echt geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, goed zijn ze hè? Ik ben ook erg blij dat ik ze nu gewoon bij AH kan kopen... Er komen vast nog veel meer recepten met deze heerlijke kruiden...

      Verwijderen