![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEikhAa55TvgW9kil_LUsfUHACrl-d5ognpOkQk56VltNp02VRzV9pawbI7fLyiqC88KEWUqzeSNW24PXjZCdjeL7bK983Yfo9fbsw9s32ANLX_Y9-wgWSBoTeZAsLviE3GgFYvH9PcHinQ/s1600/Stoofperen+(2).jpg)
Dit keer heb ik ervoor gekozen om de schil aan de peer te laten zitten. Hierin zitten veel vitaminen en vezels. en door het koken wordt ook de schil lekker zacht. Waarom schillen dus?
Daarnaast gebruikte ik stevia in plaats van suiker.
Ingrediƫnten:
3 handperen
15-20 druppels stevia
snufje kaneel
250 ml water
50 ml rode port
Bereiding:
Was de peren en snijd ze in de lengte in vieren. Verwijder het klokhuis.
Doe de peerparten in een kookpan, samen met de overige ingrediƫnten. Breng voorzichtig aan de kook en laat 25 minuten zachtjes stoven.
Heb nog wat peren liggen...ik weet wat mijn toetje wordt vanavond!
BeantwoordenVerwijderen