Wanneer je dit recept ziet denk je misschien: 'Alweer gevulde eieren?'
Tsja... Ik vind ze zo lekker!!!
Natuurlijk heb ik wel weer een nieuwe variant bedacht! Lekker als tussendoortje of gewoon bij de lunch.
Ingrediënten:
10 eieren
100 gram roomkaas
30 gram crème fraîche
25 gram uitgelekte peppadews (5 of 6 stuks)
2-3 extra peppadews voor de garnering
versgemalen peper
Bereiding:
Kook de eieren ongeveer 7 minuten. Laat ze afkoelen in koud water en pel ze.
Snijd de eieren in de lengte doormidden en verwijder het eigeel.
Pureer in de keukenmachine het eigeel met de roomkaas, crème fraîche, peppadews en wat gemalen verse peper. (Wanneer je de smaak van de peppadews meer wilt laten overheersen, kun je er meer aan het mengsel toevoegen.)
Schep het mengsel in een spuitzak en vul de eieren ermee.
Snijd van de overgebleven peppadews dunne sliertjes en leg die voorzichtig op de gevulde eitjes.
Welke vulling vindt jij het lekkerst voor je eitjes?
Tsja... Ik vind ze zo lekker!!!
Natuurlijk heb ik wel weer een nieuwe variant bedacht! Lekker als tussendoortje of gewoon bij de lunch.
Ingrediënten:
10 eieren
100 gram roomkaas
30 gram crème fraîche
25 gram uitgelekte peppadews (5 of 6 stuks)
2-3 extra peppadews voor de garnering
versgemalen peper
Bereiding:
Kook de eieren ongeveer 7 minuten. Laat ze afkoelen in koud water en pel ze.
Snijd de eieren in de lengte doormidden en verwijder het eigeel.
Pureer in de keukenmachine het eigeel met de roomkaas, crème fraîche, peppadews en wat gemalen verse peper. (Wanneer je de smaak van de peppadews meer wilt laten overheersen, kun je er meer aan het mengsel toevoegen.)
Schep het mengsel in een spuitzak en vul de eieren ermee.
Welke vulling vindt jij het lekkerst voor je eitjes?