Een heerlijke variatie op de 'gewone' pesto met basilicum en pijnboompitten. Lekker in pasta of een salade, maar ook gewoon op een blokje kaas of een schijfje komkommer...
Geserveerd in een leuk potje is dit ook een leuk cadeautje!
100 gram gepelde walnoten
30 gram Parmezaanse kaas
1 tl vers citroensap
150 ml olijfolie
peper
zout
Geserveerd in een leuk potje is dit ook een leuk cadeautje!
Ingrediënten:
50 gram rucola100 gram gepelde walnoten
30 gram Parmezaanse kaas
1 tl vers citroensap
150 ml olijfolie
peper
zout
Apart met walnoten....
BeantwoordenVerwijderenKlinkt heel lekker!
BeantwoordenVerwijderenHoe lang is dit houdbaar?
Zeker 2 weken, wellicht nog iets langer. Voeg voldoende zout toe, dat conserveert! Maar ik verwacht dat je het snel ophebt hoor :-)
Verwijderen