18 december 2015

Kookboek: Natuurlijk samen koken - tweede druk!

Het boek is er, eindelijk!! Het resultaat is boven verwachting. Het is een geweldig dik kookboek geworden met goed uitvoerbare recepten en met prachtige foto's. Het boek is te bestellen via het bestelformulier. Op dit moment zijn alle boeken van de eerste druk uitverkocht, maar  de tweede druk is klaar! Had je een boek van de tweede druk gereserveerd, dan is deze al onderweg naar je toe. Bestel NU als je nog voor Kerst een boek wilt ontvangen. Ook dan krijg je, wanneer je het boek bij mij bestelt, een BONUSRECEPT gratis meegestuurd!
Zoals jullie kunnen zien,is het een vierkant boek: 22,5 x 22,5 cm maar liefst!
Het boek bevat 18 zeer verschillende hoofdstukken met allemaal hun eigen auteur. Een heel bijzonder boek dus, dat ondanks de grootte toch maar € 24,95 kost.


De kruidenkaarten zijn uitverkocht!

Betaalgegevens: 
IBAN rekening NL83 RABO 0354 2737 95
t.n.v. C.M. van den Brink, Harderwijk o.v.v. Natuurlijk samen koken en je naam.

Geen verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland.

Zo, dan is het nu de hoogste tijd om jullie te vertellen wie die andere auteurs allemaal zijn en welk hoofdstuk ze geschreven hebben. Ook vertellen ze in een paar regels kort iets over zichzelf.

Broodgerechten: Niels Gisbertz
Mijn culinaire reis is begonnen toen ik op mijn vierde bij mijn moeder in de keuken kroepoek stond te bakken. Ondanks een technische achtergrond blijft voeding mij intrigeren en neemt mijn interesse in koken en smaak(combinaties) in de loop van de jaren alleen maar toe. Inmiddels heeft hij een eigen bedrijf genaamd Natural Food Experience. Onder deze vlag verzorgt hij alle natuurvoeding gerelateerde activiteiten en onder andere wijncursussen op WSET Level 2 niveau. naturalfoodexperience.nl

Lunch: Marjo van Leeuwen
Mijn motto is: Blijf langer gezond en fit met voeding!
Het enige goede voedingspatroon is die dat een levenswijze wordt. Met niet alleen als doel om gewicht te verliezen, maar ook om langer gezond en fit te blijven. Als voedingstherapeut kan ik je daarbij helpen.
alma-gaia-voedingscoach.nl

Tussendoortjes: Helma van der Linden
Helma van der Linden heeft haar eetstoornis verleden omgezet in haar kracht. Over haar proces schrijft ze dagelijks een blog, waarin ze de weg naar een gezonde leefstijl met humor en herkenning beschrijft. Ze heeft inmiddels haar eigen bedrijf (Afvallen? Bloed, zweet en biefstuk) waarbij ze mensen coacht op weg naar een gezonde leefstijl, en een reeel zelfbeeld. Haar motto: Als honger niet het probleem is, dan is eten niet de oplossing.
afvallenbloedzweetenbiefstuk.wordpress.com

Smoothies en dranken: Mineke Wolfswinkel
Mineke heeft geen eigen blog, maar wil dit wel graag gaan oppakken. Ze is in ieder geval een enorme fan van gezond en lekker eten en pakt dus ook met beide handen deze kans aan om mee te werken aan een echt kookboek voor Natuurlijk Eten.

Voeding voor kinderen: Michelle Nijs-Nanninga
Schrijfgek, idealist en filantropist. Mijn doel in het leven is te leren, ontdekken, ervaren, doen en delen. Binnen Natuurlijk Durven Doen zoek ik naar mogelijkheden het leven te vereenvoudigen, meer te genieten van minder, los te laten en zelfvoorzienend te zijn. Ik ga uit van de kracht van de natuur én de kracht in mezelf. Want een betere wereld, begint ook echt bij jezelf.
natuurlijkdurvendoen.nl

Koolhydraatarm: Martine van den Brink
Begin 2012 startte ik met mijn foodblog ‘De keuken van Martine’. De laatste jaren heb ik veel over voeding geleerd en ben ik ook heel erg anders gaan eten. Van een streng zoutarm dieet ging ik naar koolhydraatbeperkte, gezonde voeding. Mijn lijf én geest veranderden drastisch. Ik deel mijn ervaringen én recepten op mijn blog.

Rawfood: Nanou van der Elst
Nanou blogt over van alles waar je blij, fit en gezond van wordt. Ze deelt veel lekkere en gezonde recepten ter inspiratie. Als trainer hormoonfactor, natuurvoedingsadviseur en NLP practitioner, reikt Nanou verschillende advies- en coaching trajecten & workshops aan over Happy and healthy living. Waarbij een mix van gezonde voeding, beweging en stressreductie altijd de sleutel is. Gezond leven is de boodschap. Maar genieten staat voorop: Happy and healthy!
happy-and-healthy.nl/

Soep: Manita Rovers
Manita is soepmaker en eigenaar van het creatieve soepenbedrijf Soup-a-go-go. Als "wandelende smaakdatabase" is ze er middels de soepen op uit bewustwording te creëren van pure smaken. Door het gebruik van alleen verse natuurlijke ingrediënten en het combineren van uiteenlopende smaken, zijn de soepen uniek!
soup-a-go-go.nl

Voorgerechten: Anke Kraaijveld
Een nieuw begin maken in je leven maakt kwetsbaar, maar biedt ook nieuwe kansen. Als loopbaancoach begeleid Anke mensen, die werk willen vinden dat echt bij ze past. Haar visie: vanuit verbondenheid met je passies en luisterend naar je lichaam kun je in balans leven en werken. Natuurlijke voeding, beweging, je passies, allemaal ingrediënten, die je kunnen helpen om te worden wie je bent. Zo kun je in balans en met voldoening leven.
hetkantoorvannu.nl

Hoofdgerechten Vlees: Annemiek Billekens-Seuren
"Goed voeden, Goed voelen dat is waar Afslank - Detox - Hypno coach Annemiek voor staat. Via haar praktijk Anbise begeleidt ze mensen door middel van coaching met voeding en/of hypnose. Met hart en gedrevenheid voor haar cliënten."

Hoofdgerechten Vis: Maureen van Aken-Arendsen
Ik ben Maureen van Aken en oprichter van Pure Beauty Boutique, een webshop me de lekkerste biologische cosmetica en beauty die staat voor kwaliteit, duurzaamheid en luxe. Naast de verzorging aan de buitenkant en het creëren van voldoende relaxmomenten is het minstens zo belangrijk je binnenkant gezond te voeden met producten van biologische kwaliteit en tekorten aan te vullen met natuurlijke voedingssupplementen. Het één kan niet zonder het ander. Het voeden van je lichaam, van binnenuit en van buitenaf, met de (h)eerlijkste, biologische producten is voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Hoofdgerecht Vegetarisch: Floor van Boxtel
Gezondheid is niet vanuit een hoek te benaderen. Volgens mij, Floor van Boxtel, is het nodig om je gezondheid vanuit veel ooghoeken kritisch te bekijken en zowel gebruik te maken van voeding, hormoonbalanstherapie, ontstressen, meditatie, chinese wetenschappen en nog veel meer om één te worden met je lichaam. Dit is wat ik dagelijks mijn klanten en volgers fysiek in de praktijk en online wil bij brengen.

Koken met essentiële olie: Irene Lelieveld
Irene Lelieveld is al 18 jaar bezig in het vak van voeding en gezondheid. Ze heeft al 12 jaar een eigen praktijk als auto kinesiologische voedingstherapeut waar ze mensen test. Voeding als medicijn is haar motto. Vanaf 2009 schrijft ze boeken hierover en dit gezamenlijke boek zal nummer 8 voor haar worden. Irene is de initiatief neemster omdat ze vindt dat wij geweldig kunnen fotograferen en heerlijke natuurvoedingsrecepten kunnen verzinnen.
www.persoonlijke-voeding.nl

Koken met wildpluk: Maaike Middelweerd
Maaike van Bloei en Leef wil iedereen die daar behoefte aan heeft, op een ‘Bewust Natuurlijke’ wijze, kennis laten maken met het ‘Verwen je Blij!’ concept. Van Gezond Eten tot Gezond Bewegen en Leven, kortom: verwen niet alleen je eetlust maar ook je levenslust! ‘Verwen je Blij!’ bestaat uit: Weekenden/ Coaching/ Voedingscursussen/ Kooklessen/ FB Recepten en Weetjes/ & Fotografie
bloeienleef.nl

Nagerechten: Nancy Elizabeth 
De weg naar gezondheid is niet altijd even makkelijk (als je te kampen hebt met me/cvs, de ziekte van Hashimoto en bijnieruitputting) maar dat is niet wie Nancy is! Omdat ze haar passie voor gezond eten en een gezonde levensstijl graag met iedereen wil delen is ze een blog begonnen, met als doel andere mensen in soortgelijke situaties te helpen.
foodiehealthblog.wordpress.com

Feest Hartig: Noami de Jong
Puur en lekker koken hoeft echt niet moeilijk te zijn! Naomi combineert op haar site haar grootste passies: gezond koken en fotograferen. Als diëtist ervaart ze al 20 jaar hoe mensen zich fitter en gelukkiger voelen door stap voor stap hun voeding en leefstijl te veranderen, en door beter naar hun lichaam te luisteren. Op de site plaatst ze  recepten van gezonde en lekkere gerechten die eenvoudig te maken zijn. Bovendien vallen de resultaten makkelijk in de smaak van iedereen die van lekker eten houdt.

Feest Zoet: Karin Prummel
Mijn naam is Karin, voedingsdeskundige en expert voeding en overgang bij Passie & Puur. Ik laat je ervaren hoe je een gezonde levensstijl kunt creëren gebaseerd op de smaakexplosies van de pure Italiaanse keuken. Met als doel: genieten en beleven wat gezonde voeding voor je doet, hoe leuk en eenvoudig het is toe te passen. Met als grootste winstpunt: vitaler, energieker in een mooi en gezond lichaam. 
passieenpuur.nl

Gebak en high tea: Brigitte Stolk
Brigitte is yogadocente en via haar bedrijfje BRIDGE promoot zij gezonde voeding als onderdeel van de yogafilosofie. Haar vriend Edo Kruijver, alias Bakker Edo, bakt vlaaien en broden in een houtgestookte oven van het gezonde graan spelt. Samen ontwikkelen zij de gebaksrecepten voor in het boek waarin, niet verwonderlijk, vooral met speltgraan wordt gewerkt.
bridgevanbinnenuit.com

Ontbijt: gezamenlijk hoofdstuk

6 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend leuk!! ik ga je een mail sturen want dit boek wil ik wel hebben!

  groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dit ziet er wel erg leuk uit Martine, gaat mooi tussen mijn andere kookboeken staan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Ingrid! Ik zie je bestelling graag in mijn mailbox ;-)

   Verwijderen

 3. komt ER Nog EEN BOEK WAT IK HEEL GRAAG ZOU WILLEN BESTELLEN?
  BeantwoordenVerwijderen