Had je een kleine warme maaltijd en wil je nog een voedzaam en gezond dessert? Probeer dan eens deze heerlijke pannenkoek met banaan.
De boekweitvlokken zorgen voor extra vulling, maar kunnen ook worden weggelaten. Of vervang de boekweitvlokken eens door kokosvlokken, héérlijk!
Wanneer je niet koolhydraatarm eet, is deze pannenkoek ook zeer geschikt als ontbijt.
2 eieren
2 el boekweitvlokken
snuf kaneel
2 tl olijf- of kokosolie
Honing of Stevia Holy Hon
Verhit de olie in een koekenpan en bak de pannenkoek op matig vuur in ongeveer 5 minuten per kant gaar en goudbruin. Serveer met honing of Steviala Holy Hon.
De boekweitvlokken zorgen voor extra vulling, maar kunnen ook worden weggelaten. Of vervang de boekweitvlokken eens door kokosvlokken, héérlijk!
Wanneer je niet koolhydraatarm eet, is deze pannenkoek ook zeer geschikt als ontbijt.
Ingrediënten voor 1 pannenkoek:
1 banaan2 eieren
2 el boekweitvlokken
snuf kaneel
2 tl olijf- of kokosolie
Honing of Stevia Holy Hon
Bereiding:
Pureer met een staafmixer de banaan tot puree. Voeg 2 eieren toe en mix het met een snuf kaneel tot een beslag.Verhit de olie in een koekenpan en bak de pannenkoek op matig vuur in ongeveer 5 minuten per kant gaar en goudbruin. Serveer met honing of Steviala Holy Hon.