Van links naar rechts: kruidensaus, whiskysaus, mosterdsaus |
Whiskysaus:
50 gram Griekse yoghurt
50 gram mayonaise
40 gram ketchup
snuf zout
snuf witte peper
snuf paprikapoeder
1 tl whisky
Mosterdsaus:
50 gram Griekse yoghurt
50 gram mayonaise
30 gram grove pittige mosterd
snuf zout
Kruidensaus:
50 gram Griekse yoghurt
50 gram mayonaise
¼ tl basilicum
¼ tl selderij
¼ tl kervel
¼ tl korianderblad
¼ tl bieslook
¼ tl citroensap
⅛ tl witte peper
⅛ tl zout
3 druppels vloeibare stevia
Bereiding
Meng de ingrediƫnten van het sausje goed door elkaar.
Voor de kruidensaus gebruikte ik gedroogde kruiden. Met verse kruiden is het natuurlijk zeker zo lekker! Je kunt ook kruiden toevoegen of weglaten...