23 december 2015

Terugblik op 2015

Lieve bezoekers van mijn blog,

Het jaar is zo goed als om... Het was voor mij een jaar met hoogte- en dieptepunten. Hét hoogtepunt was natuurlijk het verschijnen van mijn boek 'Natuurlijk samen koken'. Wat een geweldige ervaring om hieraan mee te mogen doen.
De dieptepunten kwamen helaas aan het einde van het jaar, toen een pacemakerwissel grote complicaties gaf. Inmiddels - 5 weken later - ben ik lichamelijk nog altijd niet hersteld. Mijn kerstdagen worden dus anders dan anders. Geen boom en geen kerstversieringen. Niet urenlang denken over het diner, niet uren in de keuken voor de voorbereidingen, geen drukke dagen met familieleden. Best even wennen en heel stiekem best rustig ;-)
Gelukkig zijn heel veel lekkere, gezonde gerechten ook snel te bereiden en wordt er veel voorbereid aangeboden. Wij redden ons dus wel. Daarbij gaat het bij Kerst om zoveel meer dan eten...

Ik hoop dat mijn blog volgend jaar weer heerlijke recepten kan bieden voor jouw kerstdiner!


Ik wens iedereen hele goede kerstdagen en een smakelijk, gezond 2016!

Martine

3 opmerkingen:

 1. He meis,
  owh wat vervelend om te horen. Ik hoop dat je snel weer hersteld. Een keer wat minder met kerst doen is ook niet erg. Het gaat tenslotte om de gedachte. Wens jullie een mooi en gezond 2016.

  Love As always
  Di Mario

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! We houden de moed erin, je kent me toch ;-)

   Verwijderen
 2. Ik had nog helemaal niet gereageerd op je berichten tav je operatie en complicatie's, maar wel aan je gedacht. Geniet van jullie rustige kerst...En dat het van mu af aan van een leiend dakje mag gaan. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen