25 juli 2016

Vakantie!

Het is erg rustig in 'De keuken van Martine' en voor een korte periode is dat eigenlijk best fijn. Hoewel koken mijn passie is, is even écht vakantie houden ook heerlijk!
Voor mij betekent vakantie dan ook om zo min mogelijk ingewikkelde recepten te maken en weinig tijd in mijn keuken door te brengen. Hoewel ik probeer om redelijk gezond te blijven eten, besteed ik er veel minder tijd aan dan anders en eten we ook meer buiten de deur.

Eten jullie in de vakantie 'anders dan anders'? Maak je er méér werk van, of zijn je maaltijden eenvoudiger dan normaal? Eten jullie ook meer buiten de deur?

Ik zou het erg leuk vinden als je de enquête aan de linkerkant van de pagina wilt invullen! (De enquête is inmiddels gesloten en verwijderd.)
Staat jouw antwoord er niet tussen of wil je nog iets delen over de vakantie? Laat dan hieronder een reactie achter...

Ik wens jullie allemaal een smakelijke vakantie!8 opmerkingen:

 1. Eenpansgerechten, van supermaaltijdsoep tot stoofpotjes. Alles in de pan, deksel erop, 20 minuten later is het gaar. Dan heb je tijd over om in de tussentijd een watertje te drinken in de zon.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij nemen altijd zo'n elektrische skottelbraai mee. Vlees, groente, champignons, spekjes, aardappeltjes en kruiden erin. Zacht zetten en ondertussen krantje of boek lezen. Wel zo nu en dan roeren.

  Of we doen er een eigengemaakte pizza in. Ook erg gemakkelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het liefst eet ik buiten de deur zodat we ook echt vakantie hebben. Maar als we vakantie hebben in Brabant in onze sta caravan dan gaat de skottelbraai vaak aan en heb je met weinig moeite vaak een lekkere maaltijd op tafel staan dat hartstikke lekker is. En hoef je niet binnen in een hete caravan te klooien maar lekker buiten. De skottelbraai staat wel op een gasfles aangesloten. Groetjes van Thea

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog een skottelbraai-fan, leuk!
   En inderdaad, voor mij blijft uit eten ook wel favoriet hoor!

   Verwijderen
 4. We koken bijna zoals thuis. Kh arm want er is van alles lekkers van te maken.ook de barbeque maar geen brood. Maar tussendoor soms een ijsje. maar wel uitgebreider toetje met fruit en slagroom.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt helemaal gelijk Lis, koolhydraatarm eten is echt geen straf, ook niet in de vakantie!
   Zeker bij warm weer blijft een ijsje wel verleidelijk ja :D

   Verwijderen