Deze heerlijke stervormige chocolade-kokoskoeken passen helemaal in deze tijd van het jaar. Natuurlijk zijn ze in een andere vorm even lekker 😉
Een zoete, verantwoorde snoeperij voor de feestdagen.
Dit recept bevat géén amandelmeel en wordt gezoet met stevia, waardoor het ook een heel betaalbare lekkernij is geworden. Wel zo fijn in deze dure maand!
50 gram zachte roomboter
30 gram kokosmeel
25 kokosrasp (20 in, 5 erover)
10 gram cacaopoeder
½ tl vloeibare stevia
1 tl bakpoeder
1 tl citroensap
Schep het beslag in 6 stervormige bakvormpjes en strooi de overgebleven kokosrasp erover. Bak ze 20 minuten in een voorverwarmde oven op 170 °C.
Een zoete, verantwoorde snoeperij voor de feestdagen.
Dit recept bevat géén amandelmeel en wordt gezoet met stevia, waardoor het ook een heel betaalbare lekkernij is geworden. Wel zo fijn in deze dure maand!
Ingrediënten voor 6 sneeuwsterren:
2 eieren50 gram zachte roomboter
30 gram kokosmeel
25 kokosrasp (20 in, 5 erover)
10 gram cacaopoeder
½ tl vloeibare stevia
1 tl bakpoeder
1 tl citroensap
Bereiding:
Breek de eieren boven een kom en mix ze samen met de roomboter gedurende één minuut op hoge snelheid. Voeg vervolgens de cacao, 20 gram kokosrasp, kokosmeel, citroensap, bakpoeder en stevia toe en mix alles nog even goed door.Schep het beslag in 6 stervormige bakvormpjes en strooi de overgebleven kokosrasp erover. Bak ze 20 minuten in een voorverwarmde oven op 170 °C.