03 december 2017

NIEUW: Grip op Koolhydraten - Voedingsplanner

Het is voor mijn bloglezers geen geheim dat ik het voedingsprogramma 'Grip op Koolhydraten' volg. Sinds ik dit programma ruim vier jaar geleden ontdekte, is mijn leven flink veranderd én verbeterd!
In het begin lag het theorieboek 'Opgewicht' op mijn nachtkastje, en ik zocht er dagelijks dingen in op. Later kocht ik ook beide kookboeken en genoot ik van de heerlijke, eenvoudige recepten uit de boeken van Yvonne.
In mei van dit jaar kwam het prachtige, stijlvolle boek 'Grip op Koolhydraten' uit, waarin zowel informatie, tips als recepten staan. Al met al een prachtige set boeken!
En nu, als kers op de koolhydraatbeperkte taart, is de Voedingsplanner verschenen. Deze planner is in eerste instantie een soort agenda waarin je dagelijks je menuutjes kunt noteren. Maar het is meer dan dat... Er is namelijk ook ruimte voor de psychische kant van het afvalproces. Wat ging er goed? Wat ging er fout? Heb je er iets van geleerd? Hoe voel je je?
Grip op koolhydraten is zoveel meer dan een 'dieet', waarbij het gaat om cijfers en resultaten. Je leert ervaren wat je lichaam nodig heeft, van welke voeding je fitter wordt en wanneer/waarom je snel honger krijgt. In de voedingsplanner wordt dit leerproces gaandeweg steeds duidelijker gemaakt.

In dit digitale tijdperk zijn we het schrijven soms bijna verleerd, alles gaat op een toetsenbord en via een computer. Het moet foutloos, snel en gemakkelijk. Afvallen kan niet op deze manier, dat kost tijd, aandacht en het is een traject van ups en downs.


Door met deze Voedingsplanner aan je keukentafel te gaan zitten, ontstaat er rust. Je denkt na over je menu van morgen of komende week, je drinkt er een kop thee bij en kunt ontspannen. En juist die ontspanning zal het afvallen makkelijker maken. Rust in je hoofd, rust in je lijf én eetrust!

Ik wens jullie heel veel schrijfplezier met deze prachtige planner. Bij mij moeten er na de feestdagen ook wel weer een paar kilootjes af, dus gelukkig kan ik hem zelf ook goed gebruiken! 😊
Ben je al op gewicht maar wil je wel bewust met je voeding om (blijven) gaan? Ook dan is deze planner zeker een aanrader. Zorg dat je de grip niet meer kwijtraakt...

Tip:
Ga je naar een GOK-diëtiste? Dan is dit ook een heel handig hulpmiddel bij jullie gesprekken.


Informatie:
Titel: Grip op Koolhydraten - Voedingsplanner
Auteur: Yvonne Lemmers
ISBN: 9789021567860
Prijs: €17,50
Kosmos Uitgevers

2 opmerkingen:

  1. Ziet er overzichtelijk uit! Ik ben heel benieuwd en wil hem bij jou binnenkort zeker even inzien.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hij ligt klaar op mijn kookeiland... Vanaf 2 januari ga ik er in schrijven!

      Verwijderen