Koken met chocolade vergt wat aandacht en ervaring. De eerste keer worden de bounty's wellicht nog niet helemaal mooi glad aan de buitenkant, maar de smaak zal al heerlijk zijn. En ervaring krijg je vanzelf als je deze heerlijke bounty's vaker gaat maken!
50 gram Griekse yoghurt
15 druppels stevia
25 gram kokosrasp
100 gram extra pure chocolade
Leg de vorm in de vriezer en laat het goed afkoelen.
Smelt dan de chocolade. Het beste is om dit au bain marie te doen. Als je de chocolade in de magnetron of rechtstreeks op het fornuis verwarmt, is de kans groot dat deze te heet wordt. Het resultaat wordt dan minder goed.
Doop de bevroren blokjes één voor één in het chocolademengsel en leg ze op bakpapier. Laat ze afkoelen in de koelkast.
Smullen maar!
Met deze Cavalier smeltchocolade die gezoet is met stevia, mag je 1 mini-bounty als GOK-groen beschouwen.
Ingrediënten voor 6 bounty's:
50 gram zuivelspread/roomkaas50 gram Griekse yoghurt
15 druppels stevia
25 gram kokosrasp
100 gram extra pure chocolade
Bereiding:
Meng de roomkaas, yoghurt, stevia en kokosrasp door elkaar en vul er een ijsklontjes vorm mee. Afhankelijk van de grootte van de blokjes heb je ongeveer 6 stuks.Leg de vorm in de vriezer en laat het goed afkoelen.
Smelt dan de chocolade. Het beste is om dit au bain marie te doen. Als je de chocolade in de magnetron of rechtstreeks op het fornuis verwarmt, is de kans groot dat deze te heet wordt. Het resultaat wordt dan minder goed.
Doop de bevroren blokjes één voor één in het chocolademengsel en leg ze op bakpapier. Laat ze afkoelen in de koelkast.
Smullen maar!
Met deze Cavalier smeltchocolade die gezoet is met stevia, mag je 1 mini-bounty als GOK-groen beschouwen.