16 januari 2020

Pannenkoeken van ShakePlus


Vorig jaar startte ik zelf met het gebruik van de producten van ShakePlus en ik ben er nog steeds heel blij mee. Van de maaltijdshake banaan maakte ik deze heerlijke pannenkoekjes!
Natuurlijk kun je ook eiwitpoeder naturel gebruiken. Let op, in eiwitpoeder met smaakjes van andere merken, zit vrijwel altijd zoetstoffen die bij Grip op Koolhydraten op de rode lijst staan. Controleer dit dus altijd!


Ingrediënten voor 1 persoon:

2 eieren
100 ml ongezoete amandelmelk
15 gram Shakeplus banaan
Olie om de pan in te vetten
Optioneel: 'Poedersuiker' van Steviala of Sukrin

Bereiding:

Verhit een kleine ingevette koekenpan (Ø 20 cm) en doe ongeveer een kwart van het mengsel in de pan. Bak de pannenkoek op middelhoog vuur tot deze goed droog en je hem om kunt keren. Doe dit voorzichtig, de pannenkoekjes zijn kwetsbaar en scheuren snel. Bak nu de andere kant nog enkele minuten tot deze ook goudbruin is. Bak op deze manier 4 pannenkoeken.
Heb je alleen een grote koekenpan? Dan kun je natuurlijk ook 2 grote pannenkoeken bakken!Tip: In plaats van een fles olie kun je ook een spray gebruiken om de pan in te vetten. Zelf gebruik ik hiervoor graag de 'smart cooking spray' van kokosolie. Je voorkomt dan dat je toch ineens te veel vet in de pan schenkt!
2 opmerkingen:

  1. Ik ga ook eens wat van shakeplus uitproberen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mooi plan! Mag ik je dan vragen om op mijn blog op een link naar ShakePlus te klikken voordat je bestelt? Ze zien daar dan ook dat je via mijn blog bent gekomen ;-)

      Verwijderen