Eind 2018 kocht ik een omeletmaker, dat leek me nou zó handig! Er waren toen ook heel veel leuke recepten te vinden op internet. Inmiddels staat de omeletmaker achterin in de kast, en komt hij daar weinig meer uit. Wat is dat toch met die apparaten?
Ik besloot dat het hoog tijd werd voor een nieuw recept voor dit apparaat. Het werd dit heerlijke pestobroodje... Het apparaat staat nu weer in het zicht!
100 gram crème fraîche
40 gram rode pesto
40 gram amandelmeel
10 gram Colon Clean
50 gram geraspte pittige kaas
1 tl gerookte paprikapoeder
1 tl bakpoeder
Peper en zout
Verdeel het mengsel over de voorverwarmde omeletmaker en bak de broodjes in 10-12 minuten gaar en bruin.
Tip: Snijd het broodje doormidden, beleg het met wat plakjes kaas en leg het nog even terug in de omeletmaker zodat de kaas kan smelten. Genieten verzekerd!
Ik besloot dat het hoog tijd werd voor een nieuw recept voor dit apparaat. Het werd dit heerlijke pestobroodje... Het apparaat staat nu weer in het zicht!
Ingrediënten voor 2 broodjes:
2 eieren100 gram crème fraîche
40 gram rode pesto
40 gram amandelmeel
10 gram Colon Clean
50 gram geraspte pittige kaas
1 tl gerookte paprikapoeder
1 tl bakpoeder
Peper en zout
Bereiding:
Breek de eieren boven een kom en klop ze met een garde goed los. Voeg de overige ingrediënten toe en klop alles goed door elkaar.Verdeel het mengsel over de voorverwarmde omeletmaker en bak de broodjes in 10-12 minuten gaar en bruin.
Tip: Snijd het broodje doormidden, beleg het met wat plakjes kaas en leg het nog even terug in de omeletmaker zodat de kaas kan smelten. Genieten verzekerd!