MiM betekent Muffin in een Minuut... Of Muffin in een Mok. Je mag zelf kiezen, het is voor deze pinda-MiM allebei bijna waar! Hij moet namelijk iets langer in de magnetron dan één minuut 😊
Wil je liever geen magnetron gebruiken? Dan kun je het cakeje ook gewoon bakken in een oven. Houd ongeveer 15 minuten op 180 °C aan.
Wil je liever geen magnetron gebruiken? Dan kun je het cakeje ook gewoon bakken in een oven. Houd ongeveer 15 minuten op 180 °C aan.
Ingrediënten:
1 ei
35 gram kokosmelk
20 gram kokosrasp
5 gram kokosmeel
10 gram erythritol
10 gram ongezoete pindakaas
1/8 tl bakpoeder
Snufje zout
Bereiding:
Klop in een magnetronbestendige kop of beker een ei los. Voeg vervolgens de overige ingrediënten toe en klop alles goed door elkaar. Zorg dat de pindakaas goed is opgenomen en niet in een klont blijft zitten.
Bak de MiM nu 2 tot 2,5 minuten in de magnetron op 800 Watt.
Stort hem op een schoteltje en smullen maar!
De MiM is warm het lekkerst maar kan ook worden ingevroren voor later gebruik.
Tip: Halveer de MiM en smeer er slagroom of roomkaas tussen. Ook pindakaas is natuurlijk erg lekker, maar met méér pindakaas wordt de MiM wel gok-oranje. Wil je hem gok-groen houden? Vervang de pindakaas dan door amandelpasta.
Tip: Halveer de MiM en smeer er slagroom of roomkaas tussen. Ook pindakaas is natuurlijk erg lekker, maar met méér pindakaas wordt de MiM wel gok-oranje. Wil je hem gok-groen houden? Vervang de pindakaas dan door amandelpasta.