24 juni 2022

HapSnap - Champignons met pittige ricotta

Ingrediënten:

3 grote champignons (150 - 200 gram)
100 gram ricotta
1 tl citroenrasp
⅛ tl cayennepeper
⅛ tl paprikapoeder
⅛ tl zout
30 gram geraspte pittige kaas (20 erin, 10 erover)
Olijfolie



Bereiding:

Maak de champignons schoon door ze af te nemen met een  stukje keukenpapier. Houd ze NIET onder de kraan! Verwijder voorzichtig de steeltjes.
Meng de ricotta met het citroenrasp, de cayenne, paprikapoeder en het zout. Schep 20 gram kaas door het mengsel en verdeel het nu over de champignons.
Strooi de laatste 10 gram geraspte kaas óp het mengsel.

Bak de champignons in de airfryer, 15 minuten op 180 graden. Hoe groter de champignons, hoe langer de baktijd. Druppel na de bereiding een klein beetje olijfolie over de champignons.



Pre-ZomerPre-Zomer style=

Geen opmerkingen:

Een reactie posten