Soms pakt een experimentje zomaar heel goed uit. Met dit recept was dat ook het geval.
Alle ingrediënten gaan tegelijk in de slowcooker, echt heel makkelijk en een heerlijk resultaat. Hatseflats!
700 gram runderlappen in blokjes
2 el ketjap asin
25 gram pindakaas (100% pinda's)
150 gram kokosmelk
1 el kerriepoeder
1 tl paprikapoeder
1 tl sambal
1 kipbouillonblokje
Doe alle ingrediënten in de slowcooker en zet hem 4 uur op high of 6 tot 8 uur op low.
Dat is alles!!
De 'saus' blijft dun, en kun je eventueel later binden met wat johannesbroodpitmeel. Het gerecht blijft dan gokgroen.
Zelf warm ik de broccolirijst op ín de saus, en dan is het binden van de saus niet nodig. Voeg eventueel nog wat peper en zout toe. Voor de foto heb ik de rijst apart geserveerd, alles door elkaar oogt wat minder smakelijk 😊
Ingrediënten:
700 gram runderlappen in blokjes2 el ketjap asin
25 gram pindakaas (100% pinda's)
150 gram kokosmelk
1 el kerriepoeder
1 tl paprikapoeder
1 tl sambal
1 kipbouillonblokje
Bereiding:
Dat is alles!!
De 'saus' blijft dun, en kun je eventueel later binden met wat johannesbroodpitmeel. Het gerecht blijft dan gokgroen.
Zelf warm ik de broccolirijst op ín de saus, en dan is het binden van de saus niet nodig. Voeg eventueel nog wat peper en zout toe. Voor de foto heb ik de rijst apart geserveerd, alles door elkaar oogt wat minder smakelijk 😊