In dit recept gebruik ik twee soorten vlees. De structuur van beide vleessoorten is anders en dat proef je ook goed terug. Ik vond het erg lekker, ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!
700 gram runderwang of riblappen
300 gram rundergehakt
500 gram passata
450 gram Italiaanse roerbakgroenten
1 el Italiaanse kruiden
2 el balsamico-azijn
1 bouillonblokje
Peper
Leg de stukken rundvlees bovenop de saus en doe de deksel op de pan. Zet de pan nu 8 uur op slow. Controleer na 8 uur of het rundvlees gaar genoeg is en je het met 2 vorken uit elkaar kunt trekken zodat het wordt opgenomen in de saus. Proef de saus en voeg eventueel extra Italiaanse kruiden of peper en zout toe.
Deze vleessaus is heerlijk over pasta, taugé (taugetti) of groentenspaghetti. Garneer het gerecht met geraspte kaas.
Ingrediënten voor 5 - 6 porties:
700 gram runderwang of riblappen300 gram rundergehakt
500 gram passata
450 gram Italiaanse roerbakgroenten
1 el Italiaanse kruiden
2 el balsamico-azijn
1 bouillonblokje
Peper
Bereiding:
Doe de roerbakgroenten onderin de slowcooker en giet hier de passata over. Voeg vervolgens de azijn, peper, Italiaanse kruiden en het bouillonblokje toe. Roer het gehakt er nu door.Leg de stukken rundvlees bovenop de saus en doe de deksel op de pan. Zet de pan nu 8 uur op slow. Controleer na 8 uur of het rundvlees gaar genoeg is en je het met 2 vorken uit elkaar kunt trekken zodat het wordt opgenomen in de saus. Proef de saus en voeg eventueel extra Italiaanse kruiden of peper en zout toe.
Deze vleessaus is heerlijk over pasta, taugé (taugetti) of groentenspaghetti. Garneer het gerecht met geraspte kaas.
Reacties
Een reactie posten