Dit recept is eigenlijk zó eenvoudig, dat ik me afvroeg of het wel 'blogwaardig' was. Maar ja, waarom ook niet? Tenslotte kan simpel heel lekker zijn!
2 tl grillkruiden
1 el mosterd
1 tl citroensap
20 gram boter
zout naar smaak
Verdeel het citroensap over de mosterd.
Verhit de boter in een koekenpan en braad eerst op matig hoog vuur de kant zonder mosterd. Draai de de karbonade om en bak de mosterdkant zachtjes, zodat hij niet zwart wordt. De mosterd zal er een beetje afgaan, maar dat geeft niet. De karbonade moet helemaal gaar worden, maar wel mals blijven!
Ingrediënten voor 1 persoon:
1 schouderkarbonade2 tl grillkruiden
1 el mosterd
1 tl citroensap
20 gram boter
zout naar smaak
Bereiding:
Bestrooi de karbonade, ongeveer een half uur voordat je hem wilt bakken, aan beide kanten royaal met de kruiden en wat zout. Wrijf het in en smeer daarna de mosterd op één kant van de karbonade.Verdeel het citroensap over de mosterd.
Verhit de boter in een koekenpan en braad eerst op matig hoog vuur de kant zonder mosterd. Draai de de karbonade om en bak de mosterdkant zachtjes, zodat hij niet zwart wordt. De mosterd zal er een beetje afgaan, maar dat geeft niet. De karbonade moet helemaal gaar worden, maar wel mals blijven!