Als je de titel van dit bericht leest vraag je vast af of dit een Sinterklaas recept is... Nee hoor, dat is het zeker niet! Van deze kruidige peper-noten kun je het hele jaar door genieten...
De mix die ik voor deze noten heb gebruikt stond al eerder op mijn blog en is een samengestelde mix van verschillende soorten kruiden en peper. Lekker bij vlees, maar ook met noten!
Ingrediƫnten:
125 gram ongezouten ongeroosterde noten
2 tl zonnebloemolie
2 tl kruidige pepermix
Bereiding:
Meng de olie met de pepermix en roer goed door. Schep nu de noten erdoor en roer door zodat alle noten bedekt zijn met een laagje kruidenolie.
Verhit een koekenpan en bak de noten 5 minuten op matig hoog vuur. Schudt de noten regelmatig door de pan en zet het vuur lager als ze te donker worden.
Schep de noten op een met keukenpapier bedekt bord, zodat de overtollige olie eraf kan. Doe de noten over in een serveerschaaltje. De noten zijn zowel koud als warm erg lekker!
De mix die ik voor deze noten heb gebruikt stond al eerder op mijn blog en is een samengestelde mix van verschillende soorten kruiden en peper. Lekker bij vlees, maar ook met noten!
Ingrediƫnten:
125 gram ongezouten ongeroosterde noten
2 tl zonnebloemolie
2 tl kruidige pepermix
Bereiding:
Meng de olie met de pepermix en roer goed door. Schep nu de noten erdoor en roer door zodat alle noten bedekt zijn met een laagje kruidenolie.
Verhit een koekenpan en bak de noten 5 minuten op matig hoog vuur. Schudt de noten regelmatig door de pan en zet het vuur lager als ze te donker worden.
Schep de noten op een met keukenpapier bedekt bord, zodat de overtollige olie eraf kan. Doe de noten over in een serveerschaaltje. De noten zijn zowel koud als warm erg lekker!